- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
nyertem? nyertem? nyertem?
mikóó' lesz máá' sorsoláááááás? -
Zozzant
addikt
-
tothbe
addikt
Azért lassan már vége a napnak én meg lerágtam már minden körmöm a lábamról is.
By(e) Tothbe
-
Timma
csendes tag
Naaaaa mikor lesz már sorsolás?? :$
-
LeslieG Jr.
őstag
Fúúúj! Csak nehogy el kezd rágni a lábadat is.
Tényleg mikor lesz a sorsolás? Én türelmes ember vagyok. Vagy még csak most írják a programot ''Fortuna Rutint'' ami kikeveri a nyertesek nevét?CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
-
tothbe
addikt
válasz LeslieG Jr. #409 üzenetére
Mondjuk a szabályzat nem ir az eredményhirdetésröl csak arról, hogy sorsolás másnap.
A sorsolás tehát megvolt gondolom, de mi sosem tudjuk meg az eredményét.By(e) Tothbe
-
Omega81
senior tag
A sorsolást is kitoljátok, mondjuk dec. 21. 14h-ig?
értékelt üzletek: 42+ 0-
-
LeslieG Jr.
őstag
Hát ja. De ha belegondolsz azért csalafinta a kiírás a játék oldalán. Mert hát ez egy végtelen ciklus. Mert ha elolvasod akkor mindig holnap lesz a sorsolás. Azaz bármikor is olvasod mindig holnap lesz a nagy nap. Na igen de az mikor is van?
Na jó ez peszre nem így van csak olyan poénos lenne ez a felállás. No persze a másnap!=holnap.
[Szerkesztve]CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
-
Zozzant
addikt
válasz LeslieG Jr. #413 üzenetére
ez sántít mert dec. 19-e után van írva hogy sorsolás másnap
https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html
-
LeslieG Jr.
őstag
Oké oké! Csak oldani akartam a feszült hangulatot itt a véghajrá hevében.
Miért kell mindenen fennakadni?
[Szerkesztve]CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
-
Zozzant
addikt
válasz LeslieG Jr. #415 üzenetére
egész nap várja az ember az eredményt mindhiába, csodááálkozolll?
-
Pandicsek
csendes tag
Nem vitatkozni szeretnék, de egy Digi képkeret mozaik nézete ez:
[link]
És nem az, hogy a menüjében több képből kiválasszuk, melyiket akarjuk majd megjeleníteni. De erre is rá lehet fogni.... -
Klemice
senior tag
háth én meg még abban reménykedtem hátha tegnap lesz sorsolás
-
Hujikolp
őstag
Nyertem!!! (tapasztalatot)
nemtudtam kihagyni...
[Szerkesztve] -
hzcs
senior tag
Hatodiknak be kellett volna tenni, hogy milyen vezeték nélküli autós szettre gondoltunk?
Mert infopatikán nem találtam ilyet, de lehet csak én voltam a láma. -
PazsitZ
addikt
Majd 25-e reggelén nem a fa alatt keressük az ajándékot, hanem a PH ''nyereményjáték menüje alatt''
Aki nem nyer biztos rossz volt
Mondjuk ez alapján lehet nem nyernék..., persze amilyen szerencsés szoktam lenni, amúgy se...
[Szerkesztve]- http://pazsitz.hu -
-
Zozzant
addikt
nemelehetne-e sms-t kérni az ágyamba a nyertesek nevével? én dóóógozok holnap, nem fogok ittéjszakázni...
-
LeslieG Jr.
őstag
Óóóó dehogy nem lehet sms üzit kérni. Sőt még élőben is fog menni a PH! TV-n a sorsolás. Vagy kimennek a lakásodra és felkeltenek az éjjel.
CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
-
Zozzant
addikt
válasz LeslieG Jr. #430 üzenetére
pörgünk a hengerben golyóba zárva? jó azt megnézem, melyiken lesz hánykor?
-
Klemice
senior tag
szavazzunk hogy gépi vagy kézi sorsolás legyen és élő közvetítést követelünk
-
LeslieG Jr.
őstag
Most még számolgatják a beérkezett sms szavazatokat. Optimizmus powaa. Amúgy az is lehet hogy azok a gömbök a sorsolás folyamán elgurultak és most keresés miatt csúszik az egész. Bár még éjfélig van néhány óra.
CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
-
Bazsee71
őstag
válasz LeslieG Jr. #437 üzenetére
Van egy olyan érzésem, hogy ma már nem lesz eredmény...most várhatok holnapig hogy hivatalosan is megerősítsék, hogy nyertem!
-
Arcsi
tag
Így hogy nem kerültem bele a kalapba, kíváncsi lennék hogy hány kép jeleníhető meg mozaik nézetben azon a fránya digitális képkereten.
És hány centis a stylus?
Megvan bocsi
[Szerkesztve]Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
.:Kristian:.
addikt
hehe...én már rájöttem
azért nem sorsolnak, mert maguknak akarják a nyereményt...átlátok rajtatok.. -
Sunyi Sanyi
senior tag
válasz .:Kristian:. #441 üzenetére
Nem olyanok a srácok! -
Bazsee71
őstag
Nyertem!!!
-
Omega81
senior tag
az egyik (talán a legutóbbi) játéknál a játék topikjában volt valami ekszklúzálás éjfél közeli időben, mivel a sorsolás/eredményhírdetés időpontja elmúlt; a felelős tag akkor esett haza valahonnan. Én most sem várok csodákat. A topikba beírtak után meg főleg csodálkoznék, ha enyém lenne a főnyeremény
értékelt üzletek: 42+ 0-
-
hahooo
csendes tag
válasz .:Kristian:. #441 üzenetére
A mozaik szűrővel akarják kválasztani a nyertest. Pedig csak 1 maradhat.
-
LeslieG Jr.
őstag
Azért el tudom képzelni hogy a szervezők(ala PH!) hogy röhöghetnek ezeken amiket ide beírkálunk. És persze ha már ezeket olvasgatják gyorsba le is szűrik hogy ki mennyire akar nyerni azaz ki nem bír magával. Ergó azok csak tapasztalatot nyernek vagy valamelyik totyikban egy Wellness hétvégét.
Úgyhogy aki azt írja hogy nyertem az kap egy ingyen totyikbellépőt bármely totyikba!CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
-
hzcs
senior tag
válasz LeslieG Jr. #446 üzenetére
Ilyen van? Nem közjegyző jelenlétében kell sorsolni?
-
Protezis
őstag
Na mi van ma'?!
-
Bazsee71
őstag
válasz LeslieG Jr. #446 üzenetére
Akkor nekem szabad bejárásom lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest