Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • M_AND_Ms

    addikt

    válasz BullZeye #7696 üzenetére

    És erre a skingyártók kipakolnak mindent a felületre. Néhány skin olyan, mint egy karácsonyfa: millió szín, millió betűtípus, millió kis ikon, bizbasz kint van. Ja, ha jól figyelsz és sokáig keresgélsz, megtalálod a pozíciódat és még a kijelölt útvonalat is észreveszed a képernyőn.

    A Gurjon még megmaradt azon a szinten, hogy elfogadható legyen számomra is, de abba is a rengeteg olyan funkció van, amihez csináltak 1000+1 beállítást, mégsem kell az egész ((pl:, hogy mi történjen az érkezéskor - kit érdekel. Mikor megérkezem, akkor már úgyis az engem váró rég nem látott rokonoknak integetek), miközben már meglévő s működő dolgok szépen eltűntek lásd Overview v. Madártávlat.
    Ez alapból ott volt a 8.3-ban. Primo 1.1-ben már nem volt megtalálható, de Gurjon skinnel visszakerült, ráadásul nagyon jól paraméterezhetően. Aztán az 1.2-eshez való Gurjon skinben már megint csak egy utalás van rá a User Zoom-ban (vagy mi a neve). De ott már pl.: nem lehet beállítani a 2d north up módot. Nekem meg épp ez a mániám!
    Emiatt egyből elbúcsúztam az 1.2-es Primotól, pedig a megjelenése 800*480-ban sokkal szebb.

    Ui: Ha Zozo beteszi a 2d north up-ot, akkor azonnal hű követője leszek.

    [ Szerkesztve ]

    Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

Új hozzászólás Aktív témák