Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Upo

    addikt

    válasz SztiviVander #12809 üzenetére

    Az lehet, én is láttam már sokszor ilyent.
    Az én esetemre ez nem érvényes, hidd el hogy pontosan tudom hogy mik az elvárásaim, mit várhatok el az órától, és a kettő metszetét is ismerem. Szerencsére az egyik részhalmaza a másiknak, ráadásul valódi részhalmaza.
    Soha nem érdekelt a divat, a trendek, és az sem, hogy mások mit gondolnak az általam viselt és használt dolgok kinézetéről, ilyen szempontból nem akarok senkinek megfelelni, és szomorúan tapasztalom hogy ennek az ellenkezője mennyire terjed, sőt egyre inkább dominánssá válik a világban. Vannak ronda tárgyaim, ruháim, cipőim, ronda autóval járok, mivel funkcionálisan az igényeimet teljesítik/túlteljesítik.
    Nyugodtan visszakeresheted a topikban, én mindig próbáltam a józan döntést segíteni az órával kapcsolatban, mivel többé-kevésbé tisztában vagyok a műszaki háttérrel, az elektronikával, fizikával, matematikával, informatikával, és ezeken keresztül ismerem az óra korlátait, a reálisan elvárható tulajdonságait, és mi az ami csak a reklámozhatóság és eladhatóság miatt került be.
    Megvehettem volna ugyanúgy pl. a GTS-t is, de a nagyobb felbontás és amoled színek nem vonzanak, helyette viszont üzemidőben jelentős a kompromisszum, és nincs állandó kijelző (az amoled AOD az nem az!), ami nekem két sarkalatos tulajdonság, amit nem áldozok fel azért, mert "szép". Jól tudom, hogy vannak szebb kijelzők, jobb kontraszttal, felbontással, de ezen is minden számomra szükséges adatot le tudok olvasni tökéletesen.
    A Pace-n még elgondolkodtam, az se lett volna sokkal drágább, de igazából nincs szükségem a plusz tudására. Szép, menő, jó, de ez nem elég a rövidebb üzemidő ellen.
    Nem nagyon tudsz nekem ajánlani jobb órát, mint a bip s. Felesleges többlet tudásért nem fizetek plusz vagyonokat, mert pontosan tudom hogy úgyse használnám ki, és vagyok annyira tudatos vásárló hogy ne dőljek be a csili-vili reklámoknak.

    [ Szerkesztve ]

    Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

Új hozzászólás Aktív témák