- 3D nyomtatás
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- OLED TV topic
Aktív témák
-
evo87
őstag
válasz Bubukain #624 üzenetére
Én nem ellened akarok beszélni, de épp ezért a dologért érdemes szétnézni a fórumokon mielőtt vásárolsz.
Úgyis lehet tudni, hogy ami a reklámokban van, annak a nagy százaléka kamu, ezért fontos hogyha értékesebb cuccot akarsz venni akkor előtte tapasztalt emberekkel beszélj és járd körül a dolgot, mert reklámok alapján nem lehet értelmesen vásárolni.
(Mari néni se azért vesz Biopon mosóport mert a tv-ben jobb volt a reklámja, hanem azért mert Joli néni tanácsolta neki, mivel disznóölés után Pösta bácsi nadrágjából tök jól kihozta a malacvért)
Remélem nem haragszoliPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8
-
sghc_toma
senior tag
nem akarlak elkeseríteni, de nem tehetsz ez ellen semmit. az általad idézett szövegben is úgy szerepel a 4,5 óra, hogy ott van előtte a maximum. ezt értsd úgy, hogy a legkisebb procival (M730), 14''-os kijelzővel, úgy, h nem csinálsz vele semmit (800MHz-en meg a proci), és minimum fényerőn. Úgy sztem kijön a 4,5 óra.
in asm we trust
-
atosz
őstag
Nincs ertelme. Nem tudsz a szovegbe belekotni, sajnos elkell ismerni, hogy beleestel a parasztvakitas effektbe, es nem tajekozodtal kellokeppen. Tudom ez most igy erosen hanzgik, de probald lenyelni es tudd be tanulopenznek. En meg azt tanacsolnam, hogy ha most vetted a napokban, akkor menj vissza azzal a keressel, hogy szeretned lecserelni rafizetessel egy P-M-es modellre.
-
Neurotoxin
őstag
Ez mind szép és jó, de tényleg nem tudsz ellene mit tenni. Nekem a 3 óra, max fényerővel akkor működik , ha a proc(Pentium M, nx6110) beállítja magát kb 387 MHzre (windows) szerint. Megsúgom, hogy ezt az értéket kb 3x láttam a sajátgép->tulajdonságok alatt....Ha fontos számodra a hosszú akku időtartam ,vegyél egy utazó akksit. A géptől ne várjál csodát ,főleg nem Celereon Mel.......Attól függetlenül remekül elboldugolok egy Pest-Szeged útvonalon a 4000es akksival.
Más: vki tud megoldást az általam említett sulnites garancia bővítésre?PLZ!HELP!
Még mindig hihetetlennek tartom ,hogy egy hét kell egy alaplap cseréhez. Kicsit kezdek türelmetlen lenni. De még mindig nem értem, hogy miért a k Albacomp javítja a HP gépeket?
És ha legközelebb a fülhallgató kimenetem romlik el, akkor megint alaplapot cserélnek?
Amúgy vkinek romlott már el így, vmilyen csatlakozója? Ilyen hálókártya hibával eddig még nem találkoztam.....19 éve a PH! lapcsaláddal!
Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Építő/felújító topik
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Subaru topik
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Dell WD15 USB-C dokkoló + 130W tápegység
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -75% 15,6" i7-8850H 32/1TB QUADRO P2000 4GB 4K Touch
- HP ProBook 15-colos 11.-generációs Core i5 laptop
- Ahh! DELL Latitude 5310 Tartós Profi Laptop -60% 13,3" i5-10310U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Laptopot keresek
- HP 240 G7,14",Quad Core i5 10th Gen,8GB DDR4, 256GB SSD+1TB sata III, kitünő állapot,Olcsón,Garival.
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Eladó Acer Aspire 5 (a517-52g)
- Új gyári Lenovo Thinkpad L14 Gen1 Gen2 CPU-Fan , ventilátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest