Hirdetés
-
PROHARDVER!
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandus
veterán
válasz hülyegyerek #36722 üzenetére
ugyanebben a cipőben járok és dízel a válasz olvass vissza pár hozzászólást, pont ez volt a téma. bár, hogy őszinte legyek kicsit kia irányba is elcsábultam, ugyanezért a pénzért 3-4 évvel fiatalabb autót kapni, még garanciával és jobb fogyasztással. de a fene tudja
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
nagyúr
Palyan szerintem boven 2 literrel jobban kajal majd a 2.2 dizel 130-nal, mint az 1.4 benzin. Varosban meg eldocogsz az 1.4-el is, de palyara halal lesz. Rugalmatlan, lomha, szenvedni fog az emelkedokon, a klima megfogja majd mint allat. Szvsz az 1.8 benzin sem enne tobbet az autopalyan mint az 1.4, ha nem szereted a dizlit, akkor inkabb vedd azt.
-
demars
addikt
Ekkora távra én a dízelt ajánlom... A szervízköltségről meg annyit, hogy nem kell bedőlni annak, hogy egy dízelre mennyit kell költeni... Megfelelő karbantartás mellett nincs gond velük.
Persze ki lehet fogni sz@rt is, használt autóról beszélünk... Meg kell nézetni hozzáértő szakival vásárlás előtt (esetleg, ha belemegy a tulaj egy átvizsgálásra vidd el), a motorba ő sem lát bele, de ha rutinos ki fogja szúrni ha valami nagy gond lenne vele (pl kettőstömegűnek is van hangja állítólag...)
Rengetegen szidják a renaultokat (én sem vennék magamnak), de 2 éve került a családba, 1.5 dci motorral. Főtengelynél szimmeringet kellett cserélni, volt néhány apróbb elektromos hiba de kb ennyi... 4-4,5 literrel használják bátyámék 3 gyerkőccel...Ha pedig benzinesnél maradsz, szigorúan 1.8
[ Szerkesztve ]
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
Snoop-y
veterán
1.4-et semmikeppen se!
Azzal nagyon harmatos sajnos
Ha a benzines mellett dontesz akkor csak is 1.8New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest