-
PROHARDVER!
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz CurrentValue #18330 üzenetére
Totya szerintem szívesen felajánlja neked a friss primeráját
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz CurrentValue #18333 üzenetére
szeretnéd, miiiii?
ezt már buktad...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz Winner_hun #18501 üzenetére
ezmárkenblokk..
-
Integra
titán
válasz Winner_hun #18508 üzenetére
jelentkeztél már? te úgyis megint nyerni fogsz
-
Integra
titán
válasz Napfénysüti #18583 üzenetére
bizony a jazz a legjobb kisautó a mai napig, főleg az új 16 szelepes motorokkal. nagy kár, hogy az 1.5-ös vtec motort szarnak európába behozni
accord is király, de sajnos még mindig első kerekes a motorválaszték megy egy nagy nulla....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
ha veszek egy supra-t eladom az intimet, kinek kell?
-
-
Integra
titán
válasz !Overdose! #18744 üzenetére
nekem is euro 2-es a motorom (asszem) és zöld plakettes volt mo-n és itt is zöldet kapott.
hogy lehet akkor nála a piros?[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz !Overdose! #18747 üzenetére
és ez mit jelent? szar lett az autóm? vagy megbüntetik?
-
Integra
titán
válasz !Overdose! #18749 üzenetére
csodás. inkább tiltsák be a roncs dízeleket. azonnal mérhető lenne a levegő javulása.
de nem, a makulátlanul működő autókat büntetik inkább. a regadót nem törölték el, vegyél magyar piacról roncsot, vagy újat rémálom összegekért hitelre.
szép kilátások....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
lehet, hogy lesz egy facelift 6gen vti 4d eladó.
-
Integra
titán
válasz CurrentValue #18813 üzenetére
27 volt rajta asszem.
tudtam is a nickjét, de most meg nem ugrik be...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz orbano #18815 üzenetére
egyik jó barátomé, az autót anno én vettem vele, csak most szegénynek lehet, hogy el kell adnia. metál pezsgőarany. minimál optikai hiba lökhárítón, de teljesen gyári hajtáslánc, ültetve, 16-os felnivel.
-
Integra
titán
válasz xcbiker #18825 üzenetére
nem lett volna egyszerűbb megvenni a ctr-t tőle?
na de ha autóhifi, lenne egy kérdésem, hátha van rá ötleted.
szóval szét van húzva a hifim, mert a kondenzátor 1A-t zabál az akksiból és pillanatok alatt megöli az akksim széthúzott állapotban az akksim fogyasztása 0.2A, vagyis ez tök normális, ennyi a gyári érték. a bajom az, hogy ha a hifit akarom hallganti, akkor állandóan megy a bohóckodás mire összedugom.
hogy lehetne egy ilyen kapcsolót okosan megoldani, kisütéssel együtt??[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz wierra #18833 üzenetére
ez így van szeretem én nagyon, ahogy a a cbr-t is, de ma már csak azt veszem, ami számomra a legjobb a lehetőségeimhez képest. motorban egyértelmű volt, autóban már mást keresek és ott a honda semmit sem gyárt, vagyis de, középszerűt, semmi olyat amiért azt mondanám, hogy hondánál maradnék. egyszerűen vannak jobbak.
-
Integra
titán
válasz xcbiker #18893 üzenetére
ne morgolódj vele, legközelebb is játszd el ezt, amíg ezt kell csinálni, addig ezt kell és kész.
van amúgy üveg fényezés is, de az bazi drága és nem tudom, hogy azt mo-n csinálja e valaki. kiszerelik az üvegtáblákat, egy speciális állványra szerelik egy kád felé, és a folyadékot lecsorgatják az üvegfelületen, buborékmentesen rászárad és az az életben nem jön már le roncsolás nélkül....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz orbano #18900 üzenetére
mo-n gondolom igen, máshol nem.
de itthon evidens, hogy aki ilyet csinál az a bűnöző, aki meg lop, megöli a másikat, azok vígan elvannak, erre futja a rend derék őreinek erejéből és tudásából. meg a bokorban ülni és onnan trafizgatni ahol semmi szükség rá....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz neduddki #18915 üzenetére
lm-25 van az intin
ug7+ van a civicen
sottozero2 van az outlanderen
meg van még fw-930 a másik civicen, de ezt idén kukába hajítjuk, valszeg ug7+ megy erre is.az lm-25 szerintem egy kemény gumi, full hóban nem olyan jó, mint az ug7+, ez utóbbi lágyabb összetételűnek tűnik és sokkal, de sokkal csöndesebb. igaz, újabb fejlesztés is. az lm30-at passzolom, még jó ideig az lm25 marad az intin, amire kell, megfelel.
a sottozero2 elég diszno, de az awd-s autón van, így nehéz rá mást mondani, mint hogy rendkívül jó.
én ug7+-t mondanék a civicedre, jól harmonizál vele szerintem. nyugodt, csöndes, és jól tapad.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ukrajnai háború
- Windows 11
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek