- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
nem tudom mennyit és hol közlekedsz az autóval, mindenesetre az átlag 15ös kerékkel rendelkező hondások 195/50es gumikat raknak a felnikre, mint ahogy én is tettem, s nem haltam meg a zötykölődéstől.
kb 1 centivel magasabb a /55ös gumi mint a /50es, szerintem nem éri meg ezért többet fizetni.
de persze ez szvszThe Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Pörp
senior tag
Sziasztok! Az 1,4.es és az 1,5-ös V-Tech fogyasztása között nagy különbség van?
-
NoLF
veterán
VTEC se kötőjel, se h.
(Variable valve Timing and lift Electronic Control)
mivel az 1,5 az VTEC-E (economy) ezért el lehet érni vele az 5,5-6,5 körüli átlagfogyit, jobban eszik mint az 1,4. (ez persze mind a 6. generációs civicről szól)
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
orbano
félisten
nekem most 7.5 a fogyi úgy, hogy csak a kerületben mozgok, nem hajtom a kocsit. (nagyon) lapos gumikkal télen 8.5 volt a maximum ugyanilyen körülmények között úgy, hogy 70%ban ment a szivató. ha kicsit gatyábarázom a kocsit, szerintem el fog menni 7 liter környékén. Ha mennék országúton is, akkor tuti bőven 7 alatt lennék vegyes fogyasztásban (1.5-ös 6gen 4d-m van).
szerintem 1.5öst vegyél ha találsz jót. az 1.4 nekem nagyon lomhának tűnt, az 1.5 ereje meg pont olyan, hogy még nem késztet az öngyilkosságra, de azért oda tudsz lépni ha kell. ráadásul gazdaságosabb is.A vér nem válik VAZZE!™
-
Pörp
senior tag
-
m4rc!
őstag
Tudom nem ide tartozik de szerintetek mennyit fogyaszthat egy ilyen: [link]?
We are analog players in a digital world
-
BlacKSouL
addikt
válasz BlacKSouL #9071 üzenetére
Fényszóró xenonos lett és kapott mosót, ködlámpa kerek lett, hátsó lámpa betételeme kör alakúból nyolcszögletű lett, hűtőmaszk krómdíszítése kissé megváltozott, lökhárító alakja kismértékben változott. 1.6 ES VSA-t kapott, és szürke helyett fekete a beltér.
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
orbano
félisten
[link] nem tudtok valami nagyon hasonló felniről, amiből van 15"? szívem váfjalma ez a baba, nagyon jól néz ki fekete ótón
Néztem hijoinh125-öt fekete 6genen és hát... nem áll jól neki. mi a véleményetek, a fekete felni szarul állna a fekete (nagyonsötétszürke) kocsinak?A vér nem válik VAZZE!™
-
xcbiker
addikt
Nagy a dilemma:
1. 1.5 Vtec moci swap
avagy
2. 1.4 moci felújítás
+ a maradék pénzből költeni a fékekre,
szilentek cseréjére,
kipuf rendszer rendbetételére,
fényezés rendbetételére.Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
orbano
félisten
15ös rota inkább 160ért van, de 120ért is sok nekem, mert akkor pont 0ft-om marad gumira. úgyhogy nézegetek inkább közepesen szar cuccokat. mondjuk rotából nem láttam olyat, ami tetszene túlzottan. de ha mutatsz olyat ami tuti atommód jól áll egy fekete sedannak...
A vér nem válik VAZZE!™
-
SeQ
csendes tag
6gen 1.5 sedan civicre mennyibe fáj egy 4-2-1 leömlő?
Néztem autót és igaz hogy fújva volt körbe de szépen megvan csinálva.. szervízben más panasz nem volt rá, csak a leömlő van megrepedve, ami miatt még megy.. de ott azt mondták hogy 160 tömítéssel csavarokkal munkakölcségekkel..Ehez valami ötlet esetleg javaslat tanács?
--> Nincs múltad. A jelenben élni a legjobb út ahhoz, hogy legyen jövőd is.
-
orbano
félisten
és hol lehet ezekhez ilyen olcsón hozzájutni?
egyébként amik bejönnek valamennyire: cobra3, battle, torque, talán a fighter. ezek közül is leginkább a battle tetszik, steel gray színben:
A többivel az a bajom, hogy a küllők nem érnek végig az abroncsig, így 15"-ban inkább kicsinyítik a kereket, ami egy sedanon hülyén nézne ki szvsz.
A vér nem válik VAZZE!™
-
NoLF
veterán
-
veterán
egybe van a leömlő a katalizátorral, szerintem azért mondtak ennyit.
4-2-1 leömlő kat nélkül olyan 30 körül van importtuning.hu-n ez a legolcsóbb, minőséget meg mindenki maga dönti elॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
Integra
titán
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
xcbiker
addikt
válasz Winner_hun #9146 üzenetére
gratu!
majd az én lámpáim is megnézhetnénkNotebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
orbano
félisten
na, a negyedik (az a slipstream) az tetszik. az gondolom steel gray színű. a többi nekem felejtős. egyébként még a battle és a combra 3 típusúakat néztük, hogy jól mutatnának. készítettem is egyébként két mockupot, mindjárt felrakom őket
persze még ha oké is lenne a slipstream, 1,5-2x annyiba kerül, mint amennyit rá akartam áldozniA vér nem válik VAZZE!™
-
m4rc!
őstag
Asszem o lesz a befuto, ha minden jol megy 1-2 heten belul megveszem...
Esetleg vmi ellenerv?We are analog players in a digital world
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest