Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Huroq

    senior tag

    válasz basaharc502 #7569 üzenetére

    Ilyen szolgáltatás az Erste Banknál is van, bár feltételekhez kötött és a kereskedőnek regisztrálva kell lennie.

    Az internetes vásárlás biztonsága

    "Amennyiben Ön rendelkezik Maestro / MasterCard bankkártyájához Internetes Vásárlás Ellenőrző SMS kóddal, valamint az internetes elfogadó hely regisztrálva van a kártyatársaságnál (fenti logó alapján),úgy a bankkártya adatainak megadását követően az alábbiakkal egészül ki a vásárlási folyamat:

    - A bankkártya adatok megadása után megjelenik egy képernyő, amely tartalmazza a tranzakció adatait és egy beviteli mezőt, amelynek megnevezése: „SecureCode”
    - Fenti képernyő megjelenésével egyidőben a Kártyabirtokos mobiltelefonjára, SMS-ben kap egy tranzakció megerősítő, egyedi kódot.
    - Az SMS-ben megküldésre kerülnek a tranzakció adatai (kártya típusa, vásárlás ideje óra-perc pontossággal, vásárlás összege a vásárlás devizanemében), amelyeknek meg kell egyezni a képernyőn szereplő tranzakciós adatokkal.
    - Amennyiben a képernyőn megjelenő tranzakciós adatok és az SMS-ben megküldött tranzakciós adatok megegyeznek, az SMS-ben megküldött, egyedi kódot kell megadni a képernyő „SecureCode” megnevezésű mezőjében. A vásárlás csak ezen kód megadásával lehet sikeres.
    - Az Internetes Vásárlás Ellenőrző SMS kód szolgáltatást igényelheti bármely Erste bankfiókban, valamint TeleBankon keresztül."

Új hozzászólás Aktív témák