Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • axioma

    veterán

    válasz Imy #3840 üzenetére

    Hat en megkerdeznem a PSZAF-et, hogy csinalhat-e ilyet. Marmint hogy a vasarlaskor foglalta, de feltehetoen utana fel is oldotta, mert max. 30 napig tarthatja foglalasban. Ellenben meg ha mar nem volt foglalasban, ES te nem autorizaltad ujra, akkor milyen alapon teljesitette is a tranzakciot? Vissza kellett volna dobnia szerintem. Ha meg az o hibaja miatt nem sikerult 30 napon belul, akkor allni a koltsegeket.
    Azert nem ugy van az, hogy amikor eszebe jut, valamit beterhel, foleg nem teheti meg ezt azert, mert igy a te szandekod szerinti felhasznalasra ha nem marad eleg, akkor neked abbol karod keletkezhet (belecsuszol hitelkeretbe, vagy nem tudsz valamit megvenni stb.). Szerintem hivd oket ujra (vagy lehet hogy a netbankon is lehet), tegyel panaszt, hogy jogosulatlan tranzakciot hajtottak vegre, legfeljebb azt mondjak, hogy nincs igazad, de ezt nem hiszem.
    Az szerintem nem hivatkozasi alap, hogy neked tudni kene, hogy a legutobbi vasarlasod foglalasakor visszaengedtek azt a penzt. Gondolom errol se ertesito nincs, se a kivonaton nem jelenik meg, hiszen pont hogy arrol szol a 30 nap lejarta, hogy nincs tortenes.

Új hozzászólás Aktív témák