Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Brandynew

    őstag

    válasz RR-13 #21818 üzenetére

    Ha valami új, azt nehéz elfogadni. Többségében az hallatja a hangját egy újdonság bevezetésekor, akinek nem tetszik. Aki számára semleges vagy jó, nem fogja bekommentelni. Tehát a konzekvenciád, hogy "mindenki" szerint szar, nagyon távol áll a reprezentativitástól.

    A másik dolog, hogy hozzád hasonlóan sokan mások sincsenek tisztában egy mobilapp működésével, ezért a leállást az app "hulladék" jellegének tudják be, pedig, mint leírtam, nem azért gyakoriak a leállások az elmúlt 3 nap során, mert nem jól sikerült az új mobilapp, hanem rendszerszintű problémák vannak a kiszolgáló infrastruktúrában, tehát a George-nak ehhez nincs köze.

    A hiányzó funkciókat folyamatosan pótolják, szinte minden héten jön egy újabb. Egy dologban van igazad, hogy kár volt bevezetni azelőtt, hogy élesedett volna minden funkció. Megvan ennek is az oka, az anyavállalat minden országban egységesíteni akarta a platformot, pl. Ausztriában már régóta él minden funkció a Georgeban, a magyar változat még nem állt készen a döntés pillanatában.

    "A régi mobilapp nem állt le soha ennyiszer, és ilyen sűrűn." - Még egyszer: egy mobilapp nem tud leállni. Ha most is a régi app lenne, az is "állna" éppen.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák