- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- E-book olvasók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
schray
tag
válasz elfelejtette #57989 üzenetére
Ebben igazatok van, és talán én fogalmaztam ködösen, mert mintha senki se értené a kérdést... Egyetértek, hogy egy jó házban kb három venti, két friss levegő, egy elöl, egy meg a videókártya felé, meg egy kiszellőztető bőven elég kell legyen, és plusz öt nem fog érdemben segíteni, ha a három se éri el a célját... Ez tény... Namost nálam ebből a háromból eddig EGY volt beépítve és most érkezik egy rakás, van amit vettem, van amit kapok. ADOTT még egy raklap venti, amik ha már itt vannak, felhasználnám őket valahogy, nem egy ledes közülök, szóval design szempontjából is bemehet a házba, van vezérlő, hogy leszabályozzam és ne legyen zajos. Csak ekkora hűtőm még nem volt, nehéz körülötte szerelni, nem akarok 25 verziót végigpróbálni, ezért érdeklődtem, de már látom, hogy hiba volt...
Pozitív nyomás: Nem telik meg porral két hét alatt a ház, mert csak azokon a nyílásokon áramlik be levegő, amik előtt van porszűrő (már ha ésszel rakod össze) Kavarogni nem fog jobban, mint negatív nyomásnál. Negatív nyomásnál minden szabad résen, nyíláson áramlani fog be a levegő, egy rakás porral egyetemben. Másfél év alatt egyszer kellett takarítanom a gépház belsejét sűrített levegővel, akkor se azért, mert annyira poros volt, csak csináltam pár fotót... A porszűrőkről ellenben kéthetente levakarok egy falka macskát kb...
[ Szerkesztve ]
71% víz
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Gaming notebook topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mozilla Firefox
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest