-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kernel
nagyúr
válasz MineFox54 #54740 üzenetére
Más téma, de nemrég én is átlátszó zsugorfóliát rendeltem, 18650 akku felújításához, mert így azonosító címkét is lehet alá tenni.
Úgy kezdődött, hogy egy amúgy jófajta és hibátlan akkuról lebontottam a fóliát, mert elektrolit folyt alá, aminek a forrását nem találtam (nem volt kilyukadva az akku).
Viszont utána jó lett volna szakszerűen rendbe tenni, ekkor jött ez: [link]
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
darvinya
titán
-
tvamos
nagyúr
válasz MineFox54 #54756 üzenetére
Nekem a google hoz ilyeneket: [link] [link] [link] [link]
Vagy veszel egy ilyen gepet: [link]
Egy par cimkezett csovet en is vennek toled utana....Itt lattam jelolo rendszert: [link]
De szerintem ha veszel olyan sarga cuccot, amit eloszor linkeltem, betuset, abbol barmit ki lehet rakni. Vagy az annyira nem tetszik?
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest