-
PROHARDVER!
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
alphamooncam
őstag
4 vagy 5 lépcsőben jutottam el az 59A-ig, folyamatosan hüledezve az eredmények láttán. ( Kismegszakítóm 16A-os )
Elsőre pont elméleti 80Wattos fogyasztást adtam meg, de olyan kis számolt vezető keresztmetszetet dobott ki, hogy "kénytelen" voltam váltani, és valós keresztmetszethez igazítani - növelni a teljesítményt - a betáplált adatokat, amíg ki nem jött ez a hihetetlen 59A.
Nincs fogyasztás mérőm, és nem tudom mennyit vesz fel a hálózatból, az egyébként minden, csak épp nem hagyományos erősítőm, de azért annyit tudok, hogy megközelítőleg 12Wattot tud leadni, de arról fogalmam sincs, hogy egyébként pl. mennyit fűt el.
"Már egy átlagos (60-80W) tranyósnál is megfigyelhető, hogy másfelesnél vékonyabb (hasonló minőségi szintű) 230V-os kábellel jól észrevehetően zavarosodik a mélytartomány, kezd dinamikát, lendületet veszíteni."
Ez nekem így túl általános. Van arról információd, hogy a példában említett tápkábel milyen felépítésű volt?
Az, a véleményed szerint kizárható, hogy a "vékony" kábel okozta zavarosodást, a párhuzamosan, egymás mellett futó vezető ereket érő "szennyezés" , pontosabban a "szennyezés" elleni védelem hiánya okozta?
Retteg a szegénytől a gazdag s a gazdagtól fél a szegény. Fortélyos félelem igazgat minket s nem csalóka remény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Apple Watch
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Azonnali játékos kérdések órája
- OLED TV topic
- Szólánc.
- Projektor topic
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Milyen mosógépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest