Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Acer Predator 21 X: szürreális
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
adatfalo
senior tag
válasz
King Unique
üzenetére
Köszi, igen, figyelhettem volna rá, de már mind1, gari már lejárt róla. RAW-nak látta a lemezkezelő, most Get Data Back-el másolom vissza a filejaimat, hosszú este lesz..., utána jön a format és a visszamásolás (hdd sentinel ezelőtt nem jelzett semmi problémát (100/100-as volt, mikor legutoljára néztem), így remélem egyszeri eset volt).
-
adatfalo
senior tag
Hello!
Adott egy külső HDD :TOSHIBA V63700-C (MQ01UBD100 van benne), melóban még működött, kikapcsoltam a gépet, kihúztam az usb-t itthon dugom rá az asztalira és nem olvassa be (meghajtó jel ott van, de nem olvassa (I:\\ nem elérhető A fájl vagy könyvtár sérült vagy nem olvasható). Szétszedtem, mondván, hogy rádugom sata-ra hátha a kábel/elektronika ment tönkre. Erre ebbe nincs sata csatlakozó (lásd képen)
Mit lehet ilyenkor tenni?
Próbálok keríteni egy másik kábelt, de van egy olyan sanda gyanúm, hogy nem az romlott el. -
adatfalo
senior tag
Hello.
Adott egy hibás tosHIBA(milyen ironikus... haha) v63700-A 500GB külső merevlemez. Eddig szépen működött ha rádugtam bármelyik gépre. Tegnap 3 különböző laptopon is használtam. Azóta viszont nem működik. Bedugom >pittyen a gép, hogy usb eszköz lett csatlakoztatva, de a sajátgép nem mutatja, a led villog rajta folyamatosan, de egyszerűen nem ismeri fel. Ha kihúzom a gépből (feljön, hogy formázzam(miután ki lett húzva)), ha úgy indítom el a gépet, hogy be van dugva a külső vinyó, akkor egy "F meghajtóként" felismeri, de a tényleges kötetcimkét nem írja ki, és rákattintva nem is töltődnek be az adatok.
Biosban is próbálkoztam már, eddig egy hosszú neve volt a pontos beazonosításra, most csak annyit ír a bios erre az usb-s eszközre, hogy "TOSHIBA". Próbáltam másik kábellel is, az se segített. Van bárkinek bármi tippje?Előre is köszi,
adatfalo
-
adatfalo
senior tag
válasz
Saltwater
üzenetére
Hello!
Adott egy kb 1éves Toshiba HDTB105EK3AA (500GB külső winchester).
A proéma a következő (több gépben is ezt produkálja usb 2.0 és 3.0-án is):Egyes mappák nem töltenek be, főleg képfájlok. De van olyan eset, amikor ki-be húzás után meg lehet nyitni őket. De azok is egyértelműen lassabban olvashatóak. Olyan mintha a wicnhester egyes szektorai hibásak lennének.
Ilyenkor mit kéne csinálni? HDDSentinel, meg lemeztöredezettség mentesítés, vagy van bármi más ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3662
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Próbálok keríteni egy másik kábelt, de van egy olyan sanda gyanúm, hogy nem az romlott el.