Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • nebulo5

    senior tag

    Kitartóan olvasgatom a zenehallgatásra használt helységek akusztikai problémáit, megoldásait. Gyűjtöm az ötleteket - tapasztalatokat. Gyakorlati téren (élőben) még nem volt alkalmam megtapasztalni az ilyen jellegű akusztikai "csillapítások" előnyeit. Most Dorian-nál volt rá alkalmam! És igen fülelhető módon bizonyságot nyert számomra, hogy mennyire is fontosak ezek! Eddig is tervezgettem, hogy átrendezem a nappalimat, és az esztétikai kinézetét nem teljesen széttúrva, diffuzorokat "szerkesztek" a nagyobb kopasz fal felületekre. Lustaságom tartott vissza eddig, ez ügyben. De most, hogy hallhattam a változásokat, így már a jövő héten bele is fogok!
    Dorian! Gratula az elért hangminőséghez és hangképhez, amit nálad hallhattam! Ékes bizonyítéka a munkád és találékonyságod, hogy milyen pozitív irányú változásokat lehet elérni, viszonylag kis beruházással!
    Nem szándékom a reklámmal "zarándokhelyet" csinálni a lakásodból, de csakis ajánlani tudom a rendszered és a helység akusztikáját azoknak, akik a gyakorlatban is szembesülni szeretnének azzal, hogy nem csak a vagyont érő (sok százezres) alkotó elemekkel lehet élvezhető zenét hallgatni!
    És köszönöm még egyszer a lehetőséget, egy élmény volt számomra! :R

    Üdv: nebulo

Aktív témák