-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
pjen
félisten
válasz PROTRON #84851 üzenetére
Amúgy meg már az első mondatodban durva ferdítést alkalmaztál, honnan a fenéből vetted ezt a 2kW-ot? Tudod mit azért írtam, mert jóindulatú voltam. Mivel kezdted?16A kapcsolgatása. Aztán felsoróltál annyi fogyasztót ami alapból 30A. Mert ugye szoktak egy áramkörre 32A kismegszakítót tenni és karvastagságú vezetékekkel huzalozni.Egyéblént lehet nem is 100000 esezből van egy ilyen, hanem mondjuk 99999999x9999999 esetből 1.
-
totron
addikt
válasz PROTRON #84851 üzenetére
A fizika nem aszerint működik hogy "de hát 100.000 helyen nem volt probléma, akkor nem hiszem el hogy itt megtörtént". A fizikát nem érdekli mit hiszel el, vagy hogy szerintem nem lehet ilyen gond.
Istenem hányszor találkozom ezzel és semmi nem használ! Lehet magyarázni a végtelenségig, csak a saját energiaszintjét apasztja az ember vele. Az anyag nem tud az emberi magabiztossággal megfoltozott tudatlanságokról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Corsair Icue Link QX120 RGB Ventillátor szett Starter Kit.
- Enermax Revolution DFX 850W Gold Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR RGB Led
- ZALMAN GigaMax 80Plus Bronze 750W
- Garanciális Corsair SF 750W Platinum ( SFX )
- Lian Li GALAHAD II 360 Trinity Performance Radiátor - INGYEN POSTA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest