- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Androidos fejegységek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
válasz Sirandrish #166382 üzenetére
Jó a fehérje, hogy a diéta alatt a megtartsd az izomtömegedet. Viszont, ha tápanyagból is beviszel elég fehérjét, akkor nincs rá szükség.
Számolni kellene a makrókat. A Yazio app nagyon alkalmas erre.
Ha mondjuk a fehérjebeviteled már kajából is legalább 2-2.5 g/testsúlykilogramm, akkor nincs szükség külön fehérje pótlásra.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
Lavar
aktív tag
válasz Sirandrish #166390 üzenetére
Belga csokisat iszom belőle, jól oldódik, finom. Topicból többen is vettek, bejött mindenkinek aki próbálta, úgy emlékszem.
Most látom a szerkesztést, gymbeam-et nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
marked one94
őstag
válasz Sirandrish #166392 üzenetére
Gymbeam fehérjét használók jól oldódik és a csokis egész finom.
You'll Never Walk Alone
-
myckey
veterán
válasz Sirandrish #166390 üzenetére
Lehet nem erre gondolsz, de ez jó termék.
Optimum Nutrition
Valamint Muscletech termékeket is sokat fogyasztottam.De a legjobb, számomra..... BSN Syntha -6, volt ...
Ez reggelire ment, "gyönyörűszép" palacsintákat ( vagyis egy evészet, egy termetes darab volt ) csináltam belőle, extra zabpehellyel + tojás és ilyen olyan zsiradékok. Esetleg tej, csak íz miatt.
De ezt versenyre készülésnél már nem erőltettem, sajna....
Továbbá volt még pár termék, de azokba csak belenyúltam, és váltottam is.Edzés után érdemes turmixolni, mert ez a leginkább célravezető, aztán odahaza mehet rá egy normál étkezés. Én még a helyedben, az aminosavak is beiktatnám, esetleg. Lefekvés körül / előtt valamikor....a kazein alapú fehérjeforrás jó lehet.
Az este, az fontos....este növekszünk és regenerálódunk meg épülünk meg stb....nappal és edzésen meg szétbombázzuk magunkat.Egyébként meg, ahogy írták is már....nem kell különösebben belemerülni ebbe a tápkieg világba, figyelsz egy bizonyos mértékű fehérjebevitelre a napi 3-4-5 kajánál ( nem kell túllihegni ), meg az összetett szénhidrátokra ( kevesebb ha fogyi a cél ) és jótékony zsírokra/olajokra!
Ami lényeges, hogy a rostbevitel is rendben legyen, a mikrotápanyagokkal egyetemben.Csúnyán el lehet veszni ebben az egészben....szóval, egyél többször keveset és változatosan.
Mellé pedig menjen az aerob aktivitás, hogy célzottan elhasználd a felesleges testzsírt.
Általában a diéta és a tömegnövelés pedig nem megy együtt, sztm. De ha van egy kis izommunka, és mellé lepucolod zsírt -esetleg figyelsz pár általánosságra-.....jól fogjátok érezni magatokat, az már tuti.ui.:
A másik nagy kedvencem, ( volt ) zabpehely+mindenféle gyümölcs felszeletelve + méz + magvak + fehérjeturmix"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
myckey
veterán
válasz Sirandrish #166406 üzenetére
Olyat is próbálhatsz, hogy súlyzós edzés után megy az aerob tevékenység, vagy kombinálod kardioval is ( néha nem árt felpörgetni az anyagcserét meg frankón kibillenteni a szervezetet a szokványosból ).... vagy reggel éhgyomorra megy a zsírégető aktivitás. Mint mikor Rocky elment futni hajnalban, csak Te hanyagold a nyerstojást és a futást is, ha túlzottan igénybe veszi a belső szerveket vagy az izomzatot.
Bár ez ilyen ( sztm ) extrémebb vége a dolgoknak, ha nem annyira boldogul az ember a feles felhalmozott energiával.
Én mondjuk erre ráettem még egy lapáttal, de az már más mese.De amit ki akarok nyögni....edzés előtt-közben-után ( pláne ha még másik aktivitás is jön a bodybuilding után ) mehet a tiszta aminosav kiegészítő. BCAA és Glutamin, és akkor nem bonyolítjuk túl a dolgokat + valamennyire figyelünk a húsunkra is.
De ezek inkább akkor jönnek jól, ha már problémás a zsírvesztés és drasztikusabban kell odaállni, de még mindig nem "húdedúrva"módon.
Ami még általános igazság, talán ( talán ) ....reggeli az fontos és mehet több szénhidrát és zsír. Délelőtt inkább sovány + rost , Délben megint oda lehet csapni a kalóriának meg olajoknak, edzés előtt inkább szénhidrát , közben mehet egy kis koktél -minimális proteinből- meg aminosavakból és valami nagyon jól emészthető szénhidrátból, ami a gyomrot nem terheli meg + elektroliteket is tartalmaz, utána mehet a shake, rá egy szilárd étkezés fasza szénhidráttal de kevesebb rosttal és zsiradékkal, aztán lefekvés előtt meg körül amit már írtam+kis omega 3
A CH+ Fat eloszlásra így érdemes talán figyelni, aztán célnak megfelelően elvenni meg hozzáadni....
Én nagyon sokféle szénhidrátforrást kipróbáltam, meg mindenféle olajokat/zsírokat....Konkrétumokat direkt nem is írtam ( csak az alvás előtt omega 3 ) és a proteint bele sem kevertem.Tényleg "egész bonyolult", meg ahány ember, annyi egyetemes igazság és hitvallás meg módszer meg ésatöbbi..
Jókat lehet ezen vitázni és *ny*zni, ha nem jól kezeljük a témát. Én a felkészülések, megmérettetések mellett, segítettem pár embernek "felépülni és leépülni" is, eredményesen, de nagyon durva matekozás ment és tápanyagok meg napirend meg inzulinindex meg inzulinérzékenység blabla....
Kiégtem, mert annyi mindent olvastam és hallottam meg láttam, hogy már inkább ráhagyom az emberekre az igazmondást, hagyom mindenkinek a saját "ezalegjobblegtutibb" világnézetét.Szóval, egyél igyál bulizzál, meg néha mozogjál ....aztán minden jóságos lesz
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
félisten
válasz Sirandrish #172958 üzenetére
Én úgy emlékszem, hogy neked inkább diétára és rendszeres, alacsony intenzitással végzett edzésre lenne szükséged.
Persze lehet azóta változtak a dolgok.
Ezeket az otthoni gépeket "használtan" érdemes venni, mert nagy lendülettel megveszik és fogasnak használják."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
félisten
válasz Sirandrish #172964 üzenetére
Minden tiszteletem.
De ezek az otthoni gépek általában tényleg mint fogas végzik."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
bigmasterg
addikt
válasz Sirandrish #172964 üzenetére
Multi gép helyett inkább vennék egy állítható padot, kézi súlyzóhoz még tárcsákat, gumi köteleket, TRX-et (decaban másolata 7ezer Ft). Meg valami saját testsúlyos / fegyenc edzős könyvet. Vagy csak neten utána olvasni a dolognak.
-
bigmasterg
addikt
válasz Sirandrish #172968 üzenetére
Be lehet fogatni ajtoba is. [link] (képek között látszik). Vagy húzódzkodóra, amit szintén érdemes beszerezni.
-
Vitee
aktív tag
válasz Sirandrish #172968 üzenetére
En Amazonrol vettem ezt a Flybird padot, alap dolgokra teljesen jo, 130$ volt.
Lehet allitani decline is, a max nem is tudom mennyi, 90° nincs meg, talan 85°-ig tudod allitani.
Az ulo reszt is lehet tobb fokozatban, en raktam lentre egy gumikotelet is, ha a labtamaszt kiszeded, akkor azzal meg combhajlitast is birok csinalni.
Osszecsukhato, szoval keves helyet foglal, ez nagy elonye.[ Szerkesztve ]
"Life before death, strength before weakness, journey before destination."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest