Aktív témák
-
KAMELOT
titán
látom elég jól megy ez a topik is!
szóval én is PC-s vagyok de mellette az első hobbim a gyúrás
bemutatkoznék: reggeli mérlegelés után és WC után 110kg vagyok
teljesítmények: mell 160kgx2
felhúzás szélesfogással 50x
vállnyomás 100kgx4
bicepsz 70kgx4
lábtolás 360kgx4-5
holt-húzás nyújtott lábbal 160kgx4naponta 6x eszek teljes értékű kaját + 3x turmix
2 óránkénti kajálást betartom!
napi kalória és tápanyag bevitel: 4800kcal...320g protein 680g szénhidrát 80g zsírlegfontosabb hozzátennem.....naturál vagyok!!! az aláírásom csak az edzőtrikómról vett felirat.....ez a kedvenc ruhám
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
akkor leirom!
Nem vagyok azért olyan izmos!Kezdjük az elején még1x
holt-húzás az deadlift
felhúzás 50x azt ugy értem 5x10....ha csak 1 széria lenne kérdéses akkor olyan 15 menne egy szuszraugyebár mindenki tudja koksz nélkül sokalta lasabban fejlődsz! nekem vért kell izzadnom a teremben hogy valami tapadjon rám!
28 vagyok és 11 éve edzem....mind saját munka.
fenébe nem engedi feltenni a képet.....túl nagy a felbontása.
akkor hogy elképzeljetek engemet
185cm magasság
kar 45cm
vádli 41cm
nyak 45cm
mell 121cm
láb 71cm
csak ugy mellékessen 17 évessen amikor kezdtem 173cm voltam 75kg....a bordáim kiládszódtak és a karom vékonyabb volt mint az alkarom.V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
válasz Tomics #16456 üzenetére
oylan rendessen 20 éves korom óta eszek.....azaz 2 óránként amikor is egyik jó haverom aki már akkor versenyekre járt...persze már kokszol....szurkálta a dolgokat....
ő mondta el nekem mit kell venni és hogyan kell szedni
Akkoriban ezek a gyártók voltak: Promil, MLO, Biotech, Universal, Weiderazért ilyen vadállat Kathi Bélához képest én fostalicska gyerek vagyok na de azért felteszek képet
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
válasz dragonfx #16459 üzenetére
tudod itt jön az amit mindenkinek szoktam mondani
vannak gyorsan és lassan fejlődő egyének + genetika + kokszén lassan fejlődő vagyok genetikám sincs és nem is kokszolok
Láttam már 125kg batár buildert 40kg-val bicepszezni (mármint nagyrúddal)...és ilyenkor megkérdem magamtól!
Ennek ettől lettem ekkora karjai???? vagy talán több koksz van benne???V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
válasz macikos #16461 üzenetére
hát igen az a 160kg tényleg nem sok...olyan 220kg-nál kéne tartanom avgy többnél
csakugye közbeszál a suli meg vizsgák és akkor félre kell tenni az edzést
és amikor visszatérsz a terembe....olyan 2 hét mire visszatérsz oda ahonnan elkezdtedgugolni nem gugolhatok....de néha szoktam csinálni 4-5x 1 évben.....150-160kg-vel megy
a gugolást ugy kell számolni hogy....amennyi megy lábtolásban akkor a gugolás annak a fele
tehát ha 360kg megy 4x akkor gugolás olyan 170-180kg....ekvivalensV1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
még 1 éves koromban operálva volt a lábam....és vigyázni kell rá..ezért nem gugolhatok.
igen a szabadsúlyos cuccok mindig nehezebbek lesznek mint a gépes cuccok...ezért nem hasonlíthatók összelábtolásnál nem olyan szögben éri a terhelést a lábat mint gugolásnál....
minden edzésen másfajta gyakorlatokat csinálok és más a sorrend is...
a változatosság végett
pl...1héten mellnyomás egyenes padon....2 héten mellnyomás ferde padon...3 héten mellnyomás ferde padon egykezes súlyokkalV1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
válasz BÁ Nutrition #16469 üzenetére
edzés előtt alapossan bemelegítek.....
a kocsit is szétbaszod ha hidegen indulsz el velesaját magamat elemezva az éveken keresztül arra kellet rájönnöm hogy nagy súlyokkal kell edzenem.....izombukásig.....ha kicsikkel csináltam nem volt semmi sem!
az izmokat túl kell erőltetni hogy növekedésnek induljanak!
Ha megvan az arni enciklopádia akkor ott szépen minden benne van....kb már 30x végigolvastamaz izomnak fájni kell edzés után..azaz meg kell szakítanod...persze ésszel!
ha kontroláltan csinálod a gyakorlatokat akkor semmi bajod nem lehet
ha meg ráncigatod akkor tényleg elbaszhatod az izületeket!
Nem egy haveromnak fáj a válla meg a könyöke meg a térdei.....Biztos jól csináltak mindent!csakhogy nehogy azt higgye valaki hogy vicceket írok ide! Pár 1000 oldal könyvet kiolvastam az emberi test működéséről meg az edzésekről...meg kaja meg vitamin
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
válasz macikos #16491 üzenetére
bakker te 35kg-vel tárogatsz??? hát akkor neked nagyobbnak kell lenned mint én
paramétereket küldenél...súly, kor, magasság
én 25kg-vel csinálomtárogatást lehet egyenes és kicsit behajlított karral is csinálni.....a lényeg hogy mellel húzzad ne a kezeddel meg a tricepszeddel
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
válasz meroly #16519 üzenetére
amugy az otthoni edzés nem ekvivalens a terembeli edzéssel
miért is????
1. van motiváció
2. segítenek neked
3. picit rugalmasabb leszel
3. szakmai tanácsokat is adnak
4. jó puncik járnak oda ami emeli a tesztoszteront így többet is nyomsz
5. nem kell súlyokat venned....és olyan gépet vagy sáűlyt használsz amit akarsz
6. új és érdekes emberekkel ismerkedsz megszerintem a heti 3x1 órát a cél érdekében igazán kibirsz!!!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
válasz meroly #16535 üzenetére
HI! én inkább a kardiót kihagynám... a zsírmellet jobb lenne súlyzós edzéssel leszedni.
ha edzel akkor máris felgyorsul az anyagcseréd....inkább izmot éppíts a zsír megy magától persze ha jól csinálod.
edzőterembe meg meny el...jobb lesz ott....egyből jobb lesz a közérzeted...nembaj ha pilicke gyerek vagy és ott iylen kigyurt állatok vannak....de az legyen számodra ösztönző...
ő is így kezdte...persze általában a legtöbb anyagozik....de hát az ő dolguk.már az óvodában arra tanítottak minket hogy naponta 5x együnk.
reggeli-tízórai-ebéd-uzsonna-vacsora....persze ezek csak ilyen kevéske kaják voltak de a rendszer jó volt.először csinálj egy edzéstervet heti 3x menj edzeni tehát oszd szét a izomrészeket a 3 napra...utána tervezd be mit és mikor fogsz enni....jólenne ilyen szalámi meg zsírban tocsogó kajákat kihagyni.
ilyenek legyenek benne: tejtermékek, csibe vagy marhahús, hal, krumpli, rizs, zabpehely, zöldségek, gyümölcsök + napi 3 liter víz az esetedben!!!
meg jólenne ha valami proteint is vennél....azt meg edzés után és lefekvéskor innád persze tejjel.
akik meg szertnének látni azoknak itt a kép....V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
válasz BÁ Nutrition #16543 üzenetére
bicepsz pózt nem akarok betenni az arc végett....amugy ez 1 évvel ezelőtti kép...azóta nem csináltam képet.
akkor kisatírozom az arcomatamugy te is tehetnél fel képet magadról....kiváncsi vagyok te hogy nézel ki!!!!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
válasz Markgx10 #16544 üzenetére
ha feljebb olvasol a topikban láthatod a paramétereket...a képek 1 évvel ezelőttiek!
akkor 42cm volt a karom és csak 104kg voltam!
öcsém is edz...ő még csak 17 éves de kivételes genetikája van....85kg zsír talán 0,5% rajta!!
ő pont az ellentéte mindenben nekem...most 40cm a karja....nekem 17 évesen talán ha volt 23cm a karom akkor sokat mondok[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
válasz kovsol #16551 üzenetére
nagy vagy testvér ....tudom hogy naturálban soha nem leszek olyan....olvastam egy két könyvet.
Tom PRINCE-t egyszer bevitték kórházba mivel nagyon erősek voltak már a fejfájásai!
idézem a beszélgetését a dokival!doki: szedett ön szteroidokat?
TOM: igen
doki: akkor kérem mondja el nekem miket szedett az évek során és milyen dózisban??
TOM: Doktor Úr! az a ceruza és papír nem lesz elég a lista befejezéséhez!!!csak ezzel azt szerettem volna ilusztrálni hogy akik a versenyen vannak eszméletlen sok dolgot szednek.
tömegelési időszakban: 3 fajta szteroid, növekedési hormon, fájdalomcsillapítók, esetleg inzulin
versenyre készüléskor: szintén valami szteroid, növi, zsírégetők, vízhajtók, fájdalomcsillapítók
+ még amiről nem tudunk![ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
válasz Markgx10 #16554 üzenetére
ha anyagoznák akkor:
1. nem lenne hasam
2. vállak nagyobbak lennének
3. az izmok jobban definiáltabbak lennének
4. olyan 120kg lennék már most vagy több
5. testzsírszázalékom is kevesebb lenne
6. nem 160kg-vel nyomkánák padonaz aláírás a kedvenc trikómról van amiben edzek!
mutassál te is képet magadról ha már egy súlycsoport vagyunk! szerintem te jobb vagy!
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
válasz BÁ Nutrition #16556 üzenetére
erőemelő kollégák inkább erőre mennek minthogy jól nézzenek ki.
na megnéztem a képedet....te sem vagy kutyafasza....kicsit a mellizmokon kéne javítani.
amugy neked mik a paraméterek...csak hogy elképzeljelek....kor súly stb.
egy kis ismertető[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
válasz Markgx10 #16562 üzenetére
neked nagyobb a kezed 1cm vel??? szerintem jóval nagyobb mint amit én írtam
na mindegy nem kell szerénykedni....én is iylen vagyok
azért elismerésem. ....cuccal vagy naturálban nyomtad..nyomod??valószínúleg a haverodnak sűrűbbek a csontjai.....na szóval én is ilyen vagyok...nemsokan mondanák rám hogy 110kg vagyok...de a mérleg annyit mutat! vannak tőlem csak 10kg-vel nehezebb emberek de azok jóval nagyobbak! mellettük én csak egy kisgyerek vagyok
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
válasz BÁ Nutrition #16556 üzenetére
ja also das is gut für mich...ja ja ja
egy kis dojcs szöveg ha nem bajinkább ne is írd ezeket mert ez horror....sajnos már nincs köztünk...de az a halotestin már nagyon sok....amugy agresszivitáson kívül másra nem jó...meg hogy szétcseszd a májadat
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
válasz abridabri #16618 üzenetére
egy két tanács...a magam módján
1. csökkenteni kéne a szénhidrát és zsír bevitelt
2. muszály lesz kimérni a kajákat és magadra főzni
3. minden reggel csinálj hasat 5 széria x15-20
4. láb tricepsz...és ne tricepsz láb legyen a sorrend
5. próbálj meg 2 óránként enni hogy gyorsuljon az anyagcseréd
6. lefekvéskor és edzés után igyál meg 500ml tej + 50g 60-80%-os fehérjét
lefekvéskor legyen csak 300ml
7. próbálj meg minden testrészre 3 gyakorlatot 4 szériát és 8-10-12 ismétlést csinálni
8. edz keményen ahogyan csak tudsz
9. L-carnitin is vegyél reggel hasazásnál és edzés előtt
10. 4-5-6 hónap alatt sikerülni fog...de csak tőled függmás: ha esetleg annyira le akarsz fogyni mehet a clenbuterol....cask azt nem ajánlanám mivel Beta receptorokat is bassza!
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
oké
értettem tiszteletes uram
nálunk valahogy nem ennyi a tudatlan ember...bocs hogy ezt írom.
tudod nem magyarból vagyok.....
nálunk szórni szoktak...az azt jelenti hogy fehérjét iszol
ha meg azt mondják hogy BÖKSZ akkor...meg kokszolsz
akik edzeni járnak tisztában vannak a dolgokkal.....mármint alap...kaja, tápkiegészítő edzésesetleg sztani száraz izmot hoz....vagy maradjunk a az alap deca-susta kombó végén naposim és provi
csak viccelek[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
jóvan...értem
most mondok egy dolgot.van ugye cigiszünet! akkor nekünk mért ne lehetne 5 perc kajaszünet
én egyetemre is egy külön táskát hordtam amiben cask kaja volt
reggel anyum elkészített mindent ....iylen pulykasonkát meg rozskiflit útközben megvettem
5 preces szünetekben kajáltam...akkor ugy osztottam be a kaját
meg lehet mindent oldani ...kreatívnak kell lenni.
dolgoztam is már...2óránként bedobtam gyors a kaját és mentem is tovább...ennyiV1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
válasz kovsol #16642 üzenetére
már a bemutatkozásomkor is írtam hogy tisztában vagyok a kokszos dolgokkal is.
volt egypár haverom akiknek én csináltam a kúrát.....
cask minőségi cuccokat ajánlottam nekik.
az hogy még tudom ezeket a dolgokat nem jelenti azt hogy kokszolok is......gondolod hogy így néznék ki
láttam rossz kimenetelű embereket és olyanokat is akik okosan csinálták.
itt nálunk két gyártótól érdemes venni...oraganon és eurochemlabs
a többi hamisitvány!!![ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
válasz Bubee82 #16649 üzenetére
akkor először is elnézést....nem ajánlok akkor senkinek sem semmit!
gondoltam épkézláb emberek vannak itt de látom sokan nem olvasnak utána.figyelj....az hogy még nem próbáltam nem azt jelenti hogy nem is értem a funkcióját.
elolvastam egypár könyvet, orvosokkal is beszéltem ezekről..van átlátásom ez ügyben.
hülyeséget nem fogok írni abban biztos lehetsz.soha nem ajánlottam olyat ami esetleg rossz lenne az egyénnek. persze ezekkel az emberekkel mindig személyessen beszéltem meg a dolgokat.....fórumokon nem tanácsoltam senkinek kúrákat
mindig megkérdeztem hogy mondja el az egészségi állapotát. csak utána írtam le neki a kúrát.
kokszos emberekkel is beszéltem nem 1-el nem 10-el....
öszintén nyilatkoztak a kúrákról, mellékhatásokról.nem is akarok senkit sem kioktatni...csak beszélgetek emberekkel....lehet tudnak valami újat mondani. és nem akarok nagy csávóskodni a fórumon....
minden kritikát, hozzászólás szívessen fogadok!Kösz hogy tájékoztattál erről a szakavatott egyénről!
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
akkor hozzáteszem a saját tapasztalatomat
1. van ismerősöm aki be tudja vizsgálni szereket....kórházban dolgozik
2. organon cégnek szlovákiában van licensze....gondolom a gyógyszertárban nem FAKE decá-t fognak árulni
3. bunny jól mondja egyetértek mindenben vele. jobbik esetben étolaj...rosszabik esetben valami koszos szart nyomsz...és elfertőződhet.V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
válasz BÁ Nutrition #16670 üzenetére
oké megértettem...nem javasolok semmit senkinek sem
akkor majd magamban csak nevetek egyet a hülye hozzászólásokon.....megpuhul e a bicepsze??? mi ez a süket duma
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
válasz macikos #16677 üzenetére
hallod ilyen béna szöveget még nem hallottam.....hogy lehet iylet írni??
fent vagyok 1-2 testépítő fúrumon de ott értelmes emberek kérdeznek.....ha valamit nemtud akkor kérdez és értelmesen válaszolunk....ja és felfogja a gyerek amit írunk neki.V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
válasz Markgx10 #16707 üzenetére
én +100kg vagyok és 45cm a karom.....2 hónap kihagyás után is tudom nyomni 2x a 130-140kg-tpadon...kipróbáltam...minden a kajáláson múlik an meg a pihenésen...meg hogy az akaraton....naturál vagyok!
Enciklopédiában olvastam, nagyon jó mottó: AZ VAGY AMIT ESZEL!
Négereket ne hasonlítsuk fehér emberhez....azoknak születésükkor 10x jobb a genetikájuk mint itt bákinek.
kockás has szálkás izom...cask gyúrni kell azt megvan mindened.
Nem ugy mint nálam....gyilkolom magamat a nagy súlyokkal, veszem a levegőt mint a kompresszor, betartok kaját pihenést....és nagynehezen rámragad pár gram izom.
Lehet 5x keményebben kéne gyúrnom és be kéne iktatni szuperszetteket....talán az majd segíteni fog!Kezdőknek itt van esetleg ilyesmi...olvassák el
[link][ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
mekiben nagy rakat sz.r kaját árulnak.
totál sós ott a hús meg a krumpli meg a zsemle is.....abból a pénzből két nagy adag csibét veszel rizzsel.
mennyi dagadt anyuka jár oda a gyerekeivel ebédelni....én 30 perc mulva éhes lettem amikor ott ettem menüt. Ez volt benne:
2 nagy dupla hami + nagy adag krumpli + nagy kóla + az a nagyon finom eper dzsemes fagyi ( na ez viszont szuper itt).V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
a napi kajám így néz ki
8.00 50g mutant mass + 300ml tej + multivitamin
9.30 100g zabpehely 250g tej + silymarin + 30mg cink
12.00 100g pulykasonka + 150g barna kenyér + C, E vitamin
14.00 160g spagetti + szósz hozzá ( ha nics akkor baracklekvár) + Colostrum
16.00 100g rizs(főzés előtt mérve) + 120g csibemell + minerál tabi + tribulus + 30mg cink
17.00 edzés
19.00 100g mutant mass + 25g 80%-os fehérje + 500ml tej + multivitamin
20.00 100g rizs + 120g csibemell + papaya enzimek
22.00 125g túró + 125g joghurt + 1 nagy banán + 3-5gram lecithin
23.30 300ml tej + 50g 80%-os fehérje + 3tabi GH MAXV1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
válasz kovsol #16765 üzenetére
tehát sós a kaja....kólát veszel..utána megint kell venned kólát hogy ne legyél szomjas....
aztán elmész haza és kihugyozod...aztán a sok só magas vérnyomás eredményez és sok vizet tart vissza a szervezet.én nem sózok semmit és tiszta csap vizet iszok....az legalább ingyen van.....
aki minőségi kaját akar ennni ajánlom neki a mekit hogy azt látogassa minél többször
tavaly 1x idén 2x voltam mekiben azelőtt meg 7 éve nem voltam ott....
ott ami jó az a fagyi más nemV1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
válasz peetmaster #16773 üzenetére
hát igen...évente 1x oké
ja a finom ízvilág mögött tápanyagtartalom nincs....a hamburger nálam 3 harapás
nekem a napi kajám összeségében 2000ft mindennel együtt
itt meg 1 menü ennyi és utána még éhe is vagy mert annyira nem jóV1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
válasz peetmaster #16776 üzenetére
ha megyek valahova mindig a táskában van elkészítva a kaja....szombat este is ha kint vagyok haverokkal kiugrok a kocsiba kajálni egy 10 percre aztán visszamegyek
meg viszem a protein turmixot is magammal....minden a terv szerint megy mindigvolt már oylan is hogy a mekiben elővettem a túróskalácsot és ott ettem....presze a sarokban ültünk hogy ne lássanak
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
Aktív témák
Hirdetés
- Letiltotta a DLVR megkerülését az Intel új mikrokódja
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hálózati / IP kamera
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Politika
- További aktív témák...
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest