- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós kamerák
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
Aktív témák
-
Warriv
csendes tag
Nos, megtörtént az elhatározás, hogy elkezdek intenzíven gyúrni, nézzek már ki valami emberien
Lenne néhány kérdésem hozzátok, szakemberekhez. Első kérdés, hogy itt Kispesten melyik konditermet ajánlanátok leginkább? (én a Power Gym 2-vel szemezgetek, itt az üllői úton, picit drága, de abból ítélve, hogy valami 1300 nm alapterületű, talán megéri az árát) Valamint arra is kiváncsi lennék, hogy - ez talán kicsit láma kérdés lesz, lehet hogy néhányan majd elküldenek ugrani - az számít e valamit a fejlődés időtartamát nézve, hogy elég jó sportolói múltam van (összesen 5 év úszás, 1 év karate, 2 év judo, és 4 év versenyszerű, heti 6 edzéses evezés)? Viszont az utóbbi 2 évben enyhén szólva is eltunyultam, és elég girnyó vagyok most, a 65 kilós súlyom 175 cm-es magasságommal párosítva enyhén szólva is nevetséges. Heti 3 alkalmas edzésre gondoltam, esetleg valaki tudna mutatni egy ABC-s edzéstervet, amivel elkezdhetném a munkát?
Előre is köszi a segítséget.A gazdasági válság miatt kormányunk lekapcsolni kényszerült a fényt az alagút végén. Megértésüket köszönjük.
-
Warriv
csendes tag
válasz dunkel #30581 üzenetére
Hát igen, az biztos, hogy tudom mi az edzés.
Értem a célzást, nem, nem újévi fogadalom, régebb óta tervezem, csak most jutottam el odáig, hogy megyek is, jövő héttől.
A gazdasági válság miatt kormányunk lekapcsolni kényszerült a fényt az alagút végén. Megértésüket köszönjük.
-
Warriv
csendes tag
Ne haragudj, most vettem észre, hogy írtál választ.. Pörög a topic, ez tetszik
Hát régebben annyit zabáltam mint egy elefánt, mostanában nemnagyon megy a dolog de igyekszem majd ezen változtatni.. Muszáj leszA gazdasági válság miatt kormányunk lekapcsolni kényszerült a fényt az alagút végén. Megértésüket köszönjük.
-
Warriv
csendes tag
válasz Hurkafej #30744 üzenetére
Hello!
Nem mondhatom el magamról, hogy igazán kemény motoros vagyok a témában, konkrétan gyúrni most hétfőn fogok elkezdeni. De annyit biztosan tudok, hogy 15 évesen "tömegnövelőt" meg "energiakapszulát" nem igazán kéne használni, van még időd bőven fejlődni, és egy ilyen fiatal szervezetnek ezek a kiegészítők ártalmasak lehetnek. Fehérje: egyél sok csirkét, rizst, meg túrót. Ha mindenképp ilyesmikhez szeretnél nyúlni, még a korodat eltekintve sincs sok értelme, általában - legjobb tudásom szerint, javítsatok ki ha tévedek - az első 1-2 hónapban elősszöris rá kell hangolódni arra, hogy lényegesen többet és viszonylag szigorú rendszerességgel kell kajálni. A kiegészítők nem csodaszerek - kaja nélkül lófaszt se érsz velük.A gazdasági válság miatt kormányunk lekapcsolni kényszerült a fényt az alagút végén. Megértésüket köszönjük.
Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest