Hirdetés

Aktív témák

  • Kis Joe

    aktív tag

    válasz Dryman #51218 üzenetére

    Sajnos én is tapasztalom ezt bringás/autós/motoros/gyalogos szemszögből is.
    Az a baj hogy rengeteg bringás van aki már tud egy kicsit gyorsabban menni és azt hiszi hogy neki mindent szabad. Az meg pláne ösztönző hogy ha meglát valamit egy sportszerűen bringázónál és ő is akkor úgy csinálja.
    Mert az egy dolog hogy aki extrém bringával "kínlódik" úgy hogy van nem kicsi rutinja és oda is figyel, csak ebbe ő nem gondol bele.
    Erre a legjobb példa: 2 évvel ezelőtt Pápán. Reggelente szépen lassan el szoktam menni a nagy sor mellett kb 20-as tempóval anno még a kis cbr-el.
    Ezt meglátták a friss jogsis kis hülyék és elkezdtek utánozni. Csak ők 60-al szlalomoztak az autók között a robogóikkal és a 25 éves gyorsaságival. Nem is kell mondanom hogy ezeken a ketyeréken még a fék is sokkal gyengébb. Nem telt el 1 hónap sem, erre egyik reggel amikor megyek, mentővel és rendőrrel találom szembe magam. A kis srác nekiment egy autónak amit az oldalsó utcából engedett ki egy sorban álló autós. Természetesen nem tudott megállni....

    A másik helyzet meg az idősek. Nem tudom miért nem gondolnak abba bele hogy a mai forgalom nem olyan mint 30-40 évvel ezelőtt, ráadásul azóta ők sem lettek fürgébbek (kivéve ha a busznál a sorban kell tolakodni) és a figyelmük sem a régi már. Kicsit nem ártana átgondolniuk hogy szabad-e még a közlekedésben részt venniük. Ráadásul ha jól tudom a tömeg közlekedés nekik ingyenes is.

    Dorien: Szép idézet :R

    ftc: Ez igaz, de azért meg lehet emlékezni egy olyan emberről aki nagyot alkotott az IT világában. Pedig nem vagy annyira alma fanatikus hogy istenként tiszteljem sokakkal szemben...

    Jazzos: Bent vagy a boltban délelőtt?

    Kis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!  phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!

Aktív témák