Keresés

Hirdetés

Aktív témák

  • (ÉN)közPONT

    senior tag

    válasz (ÉN)közPONT #50 üzenetére

    Egy másik gyöngyszem :

    Pácolt karaj nyárson ( de lehet tarja , bélszin ,hátszin , stb kinek mire van cache )

    1.5 kg húst ...ezt a megoldást halgassátok :) fél motorola v3 as méretre vágjátok ( Made by M laci okleveles séf barátom ) , megsózzátok enyhén megszórjátok borssal vagy aki szereti cayene borsal + némi enyhén ! csípős pirospaprikával . Ha csak erős van akkor erősből 1 rész és édesnemesből 3 rész .

    A páchoz 2 fej hagymát felkarikáztok és egy fej fokhagymát összezuztok és néhány szem egészbors kiséretében a húst rétegesen rakjátok egy mély edénybe . Amikor kész akkor olajat öntötök rá amig teljesen el nem lepi itt megjegyzem hogy lehetőleg ne legyen légbuborék a húsok között ! ha megvan irány a frigó és 48 óra pihentetés kell neki .

    elkészítés nyárson néhány kocka szalonna és kaliforniai paprika társoságában nyársra kell tűzni ( aki ügyes a hagymakarikákat is közé csempészheti a pácból ! )

    köretnek fóliás újkrumpli + házi kenyér aki lisztérzékeny az kukorica kenyérrel is eheti !

    jóétv

    Rocker ... Gibson Les Paul Classic Custom 2008 Black

Aktív témák