- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HDMI topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Logitech Z906
- Asztrofotózás
- Kompakt vízhűtés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tr00p3r
addikt
válasz Winner_hun #149 üzenetére
[OFF[ha még nem oldódott meg a BF próblémát keress meg mailben vagy sms-ben[/OFF]
amúgy jó, hogy én hoztam fel a LAN gondolatát és végén kimaradok. szerintem a játékok számát érdemes lenne korlátozni, mert a végén úgyis az lesz, hogy belekezdünk valamibe és 10 játék után elunjuk. szóval nem kell a ''pekmentől-doom3ig'' mondjuk azt, hogy UT1, Q3, BF1942, FarCry, Raven Shield azt jól van. ha valakinek valami nincs meg úgy lesz filesharing! reggel lenne érdemes kezdeni és aztán onnan open end. ha gödön van és kidöglök hazamegyek aludni. aztán másnap vissza. amíg alszunk meg mehet copy-paste!!
a dátum meg olyan legyen ami mindenkinek kb megfelel. iskola szünet ill 7vége pl, bár az elöbbi engem ugye nem érint.
[Szerkesztve] -
hunluigi
senior tag
válasz Winner_hun #198 üzenetére
Csak arra céloztam hogy megkapod mástól
vagy djyuri kolléga nem erről beszél?
[Szerkesztve]A kezdetek kezdetén... XT 8Mhz; 640Kb ram; HERCULES monitor (papirfehér) és csatoló (256k ram); 20Mb MFM HDD 5,25''; 1.2Mb 5.25'' FDD; PC Speaker Hová szalad a világ...
-
tr00p3r
addikt
ezt jól elcsesztem. mind1.
most szedtem le egy MOD-ot a BF1942.höz, 850MB és a Star Wars-ot idézi. este kipróbálom. galactic conquest V5 a neve.
homepage:
Bővebben: link
screenshots:
Bővebben: link -
Winner_hun
titán
Holnap hááát negyed négyre hazaérek, aztán mittudomén vagy elmegyek konditerembe, vagy jössz te. Nem vagyok ám nagydarab, ne tessék tőlem félni
4 körül jó neked? Vagy inkább 5-fél 6?
hely van, d-tool van, mobilszám él, csak szar az akku, mert ha hívnak, általában kikapcsol
[Szerkesztve]► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
djyuri
őstag
válasz hunluigi #202 üzenetére
De arról beszéltem kolléga úr
Viszont majd szeretném abban segítségeteket kérni majd a helyszínem,hogy a megfelelő pach-okat feltegyétek a gépmemre,mert nekem valahogy mindegy,hogy hány pach-ot teszek fel,akkor sem tudok interneten bemenni senkihez.
hozzám annyi ember bejön,mint a disznó,de én senkihez.
[Szerkesztve] -
djyuri
őstag
válasz Winner_hun #204 üzenetére
Akkor sms-est küldök.
Ma nem vagy mostanában otthon? -
djyuri
őstag
válasz Winner_hun #210 üzenetére
Okés. Akkor holnap. Ha nem is kocsival,de lekerekezek hozzád. Ja és a hátsó út felől érkezem,mert az jóval közelebb van nekem,mint a 2-es út.
-
djyuri
őstag
válasz Winner_hun #212 üzenetére
Ja de édi. Marha rég nem ültem kispolákba.
Nekem az is jó,ha eljössz a vinyóddal azt ráteszem neked az image-ket. -
djyuri
őstag
válasz Winner_hun #214 üzenetére
Van sata vezérlőm,de amúgy is satára tettem volna be a tiédet,mert a többi tele van.
Sípolt már neked úgy a cd-éd,hogy fülcsengést hallottálcsak?
Amúgy nekem is jó ma. -
djyuri
őstag
válasz Winner_hun #216 üzenetére
sms elég,de egy hívások egy is megteszi. A címet e-mailban küldeném,mert nem akarok házalókat.
-
djyuri
őstag
válasz Winner_hun #218 üzenetére
Én már valszeg csak este későn leszek netközelben. A mail ment. Aztán lehet,hogy már beírtam ide valahova a címemet. Majd moderáltatom a tisztelt Moderátor úr-ral.
Szióka! Várlak. -
tr00p3r
addikt
válasz Winner_hun #206 üzenetére
hát jó, csak gondoltam eccerűbb átjönni a móricz zs. utcába......... nekem mind1
-
tr00p3r
addikt
válasz Winner_hun #222 üzenetére
igen BF kiegészítők. Road to Rome, Vietnam és a Secret weapons itt van a vinyómon....
-
djyuri
őstag
válasz Winner_hun #222 üzenetére
Fel tudtál kelni?
-
Winner_hun
titán
Igen. Szerencsére nem volt első órám, szal aluttam 4ésfél órát Ja, megt írtam egy ötös dogát géptanból
Jelenleg pihenek két fújás között, mert most fújom csak gépet, de ha minden igaz, 2 óra mulva meglesem azt a sok jó dolgot, amit adtál Köszike.
Ja és nem volt semmi itthon, nem cirkuszoltak ősök
az ímélt meg még mindig nem kaptam meg
-
Winner_hun
titán
Plazer!!! Ha eddig nem sikerült megszerezned a bf kiegészítőket, akkor már nem kell, mert djyuri látogatásakor odaadta, de azért köszi
Más. Megvan valakinek és ha igen, akkor oda is tuggya adni az Unreal2-t?
-
djyuri
őstag
válasz Winner_hun #226 üzenetére
Örülök,hogy nem lett belőle gond. legalábbis akkora.
Remélem még az ősök elengednek ide ha majd megint lesz adatcsere vagy játék.
vagy csak a fotózás,amit megbeszéltünk,hogy a gépedet lekapjuk a géppel. Azt mehet a többi képhez és persze ide a fórumra.
Az emailt ne is várd,mert fatális errot írt a vipmail is. valahogy a vipmail is kezdi a hűlyeségeit. Bár próbaképpen elküldtem egy-egy üdvözlő lapot egy-két haveromnak és a visszajelzés azonnali volt tőlük,hogy köszike és neked is.....
Szal nem vágom a dolgot,de majd írok neked is valamit,vagy legalábis küldök képeket,azt meglássuk,hogy jó-e vagy sem.
Mára lassan uppolok (10 perc),mert hugom egész éjjel chat-olni akar.
UPP és sziasztok mindenki! -
hunluigi
senior tag
válasz Winner_hun #227 üzenetére
Rémlik hogy talán meg van de nem esküszöm meg rá... megnézem és szólok.
A kezdetek kezdetén... XT 8Mhz; 640Kb ram; HERCULES monitor (papirfehér) és csatoló (256k ram); 20Mb MFM HDD 5,25''; 1.2Mb 5.25'' FDD; PC Speaker Hová szalad a világ...
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Látom, beindolt a gamebiznisz...
Nem tudtok valamit róla, hogy mikor lesz sávszélemelés Inviteléknél?less qq more pewpew!
-
Winner_hun
titán
A fotózás áll, bár már van pár kép, el is küldtem, remélem megkaptad, de jobb minőségűek kellenek, mert nem a legjobbak lettek meg még csak 95%ban van kész a cucc, majd ha 100%lesz, akkor szólok
BF1942 Road to Rome-t felraktam, de ebben mi az újítás? Az intró a menüben más, de a játék első pályája meg a második is ua., ezért nem is nyomultam tovább-. Van ebben újítás?► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
djyuri
őstag
válasz Winner_hun #232 üzenetére
A missió is újabb és a jelzéssel ellátott azonnali küzdelmek is újak.
Me g a grafikaimotorban is úgytom van valami spécibb.
A vietnám sensokára meglesz,persze ez is csak image-ban.
Ha kész vagy a házzal,akkor meg lehet prószálni,hogy jobb képet-e tudok sinálni,vagy nem.
Amúgy állati lett a tetején a két venti.
Ez tényleg parafa? -
djyuri
őstag
válasz Winner_hun #236 üzenetére
Még pontosan nemtom,hogy mikorra érek haza,mert viszem a cdtáramat eladásra a nyugatiba. A srác azt írta,hogy kb 4-5 órára ér fel a helyszínre:
Bővebben: link -
Winner_hun
titán
oks, akkor holnap felnézek 3/4 6-kor, aztám meg negyed hétkor meg mittudomén, aztán majd egyeztetünk. Holnap amúgy mehetnék? Ha igen, tuti megyek Télleg, vigyek monitort is? Bár 1-2 órára nemhiszem, hogy kéne
mod: és a vidkari?
ja és lehet, hogy fel is töltenék, underground2-t
[Szerkesztve]
-
djyuri
őstag
válasz Winner_hun #238 üzenetére
És ha rádcsörgök,hogy mikortól vagyok itthon,akkor onnan tudod,hogy mikor gyere,tehát nem kell ötször feljönnöd.
felőlem hozhatod a pereputtyot is . Igyekszem rendetrakni és akkor minden elfér.
Amúgy én is lemehetek hozzád fotózgatni. Azt mondtad a múltkor,hogy van 1.1-es usb csati nálatok.
A vidkarid hűtése nagyon tetszik. Jól látom,hogy ez passzív hűtés vagy csak a szemem káprázik? Mert ha télleg paszív,akkor gratula a játékok futtatásához a hosszabb időknél.
Ügyi vagy!
(mi van ezzel az nfs U2-vel?9 -
Winner_hun
titán
A rámcsörgés oké, nem tom, vagy Te jössz át, vagy Én megyek át, d most még 1x át is kéne, hogy mennyek, mert van videjó, tod, nfsu2, amit mutattam, na azt fel szeretném tölteni, 30 megát modemmel felgyilkolni meg nem szép dolog....
télletg passzív, játékok bírják, bár néha forró, de megy....
Akkor várom a holnapi csörgésed aztán viszek billt egért moncsit meg gépet, oké?► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
djyuri
őstag
válasz Winner_hun #240 üzenetére
A feltöltés mehet az éngépemről is. Most csak ezért nem kell átrángatnod a teljes konfigod. DE mit bánom én. Hozzad!
Amúgy ha atw-re pakolod fel,akkor az nálam is csak kb 7-el megy föl és le. -
djyuri
őstag
válasz Winner_hun #242 üzenetére
Rendben. Nálam nyugodtan. Amúgy,ha valamit fel akarsz töltögetni,akkor elég csak ideadnod és megmondani,hogy hova töltsem és én azt felteszem neked.
Meddig vagy még fent? -
djyuri
őstag
válasz Winner_hun #244 üzenetére
Köszönöm. Amúgy épp azt akartam,mert már kaptam egy gyengéd levelet arról,hogy miért vitázok ..... emberekkel és miért nem hagyom ezt másra,hogy az majd megtehesse és eldönthesse,hogy kit moderál.
Amúgy a levélíró tiszteletére titokban tartom,de kérem effélék mellőzését.
Ha valami van,akkor e-mail vagy személyesen.
Amúgy visszament a feladónak.
Ha gondolod,akkor hozz,mert macerás volna az enyémet rákötni a tiédre,de gondolom emlékszel rá,hogy mennyire fix a cuccom.
[Szerkesztve] -
Winner_hun
titán
Akkor holnap várom a csörgésed vagy sms-ed vagy hívásod. Amint jelt acc magadról, 15 percen belül ott vagyok Így jó? Rádcsörgök, ha odaértem. Csak megcsörgetlek. Na megyek tentikélni, de holnap azért még felnézek 5-fél hat körül, hátha változik a helyzet. Jóccakát
Oké, viszem. Hajjaj, hogy emléxek, hogy is lehet azt elfelejteni?
-
djyuri
őstag
válasz Winner_hun #246 üzenetére
Szép álmokat!
És jelzek amint megtudok valamit a srác érkezéséről. -
djyuri
őstag
A fene. lemaradtam a moddolásról.
Szal most másolom be a gépbe a vietnámot is.
Mindjárt felteszem,azt újra megpróbálom,de most nem törlöm ki,ha megint irreálisan sokszor lőnek le.
AMúgy ma nyomtam egyet a sima secret weapons-ban a TOBRUK nevü pályán a többjátékos üzemmódban é s kissé meglepődtem,amikor mi 4000-en voltunk védők és az ellenség pedig 6000-en.
A lényeg,hogy egyszer kb másfél óra kínkeserves csatázás után felfigyeltem arra,hogy már vagy 150-szer meghaltam é s már én is megölterm 900 embert és még mindig 5400-an voltak az ellenségek.
Hát mitsemondjak. Tiszta iged lettem,hogy elcsesztem másfél órát és semmi az eredménye.
Be a reset azt át a haverhoz tombolni az idegtől. -
tr00p3r
addikt
válasz Winner_hun #234 üzenetére
ok. én meg utána néztem és a BF1942, Vietnam és Road to Rome van meg. a Secret weapons nincs. akkor csere a Vietnam-ra? vagy már megoldódott?
[Szerkesztve] -
hunluigi
senior tag
Na szóval... Unreal van (csak a faternál )
A kezdetek kezdetén... XT 8Mhz; 640Kb ram; HERCULES monitor (papirfehér) és csatoló (256k ram); 20Mb MFM HDD 5,25''; 1.2Mb 5.25'' FDD; PC Speaker Hová szalad a világ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest