Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kraftxld

    nagyúr

    LOGOUT blog (1)

    Tegnap érdekes problémába futottam.
    A nagyobb gyereknek csináltam egy gmail fiókot még pár éve, bőven 13 alatt volt és van, mert kellett egy kártyaigényléshez. Amikor csináltam, persze problémázott a google, hogy 13 év alatti a felhasználó, úgyhogy 2012 helyett 2002 lett a születési dátum, a fiókot azóta se használtam.
    Tegnap kellett a kisebb gyereknek is ugyanilyen célból egy email cím, regisztráltam normális születési dátummal, azóta már lehet 13 év alattinak is fiókja, ha szülői fiókhoz van kötve, ez simán is ment.

    Na, felbuzdulva, a korábbi fiókba beléptem, módosítottam a születési dátumot, persze azonnal le is zárta a fiókot és 30 nap mulva törölni akarja a google. Gondoltam, hogy esetleg feldobja a gyerek fiókra konvertálást, de nem.
    Most itt tartok, ha visszaírom a korábbi 2002-es dátumot akkor bankkártyát / okmány másolatot kér, ami persze nincs vagy nem jó dátummal van.

    Jó volna nem elbukni a fiókot, mert egész normális mail címet sikerült regisztrálni a gyereknek.

    Van valami módja, hogy elérjem a support-ot? Persze nem találtam semmi értelmes módját, gondolom a keresőből is tiltva van minden ilyesmi, ne zargassák a népek a google-t :D

    | MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'

Új hozzászólás Aktív témák