- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
válasz Alexios #34113 üzenetére
nekem is járt rendes beállításon 3 floydom
schaller, special és egy o2000 is.
előbb utóbb mind elmászott hogy ahogy behangoltam már nem vízszintesen állt és rugóhoz kellett nyúlni. ezt meg megunom és jönn a kiblokkolás nyújtásra. divebomb még megy, viszont a végpont és a hangolás így stabil.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
arnyekxxx
veterán
válasz Alexios #34113 üzenetére
ki sincs blokkolva, mert minek.
Ez megint felhasználásfüggő, nekem azért van, mert ha koncerten szakad egy húr akkor blokkolt floyddal végigtolom a dalt, a közönség nagyrésze észre se veszi, aztán húrcsere, blokkoltlannal meg elmegy a hangolás a halálba, esély sincs folytatni. Nyilván ha van cseregitár meg egy stáb hajigálja az ember keze alá a pótgitárt gond esetén akkor ez nem szempont.
meg hát a felvételen amivel egyűtt akarna játszani az ember se mindig pont 440Hz-re vannak hangolva a zenészek és a floydot azért nem olyan egyszerű negyed hanggal odébb állítani. Persze ez ma már nem oltári porbléma, hozzá lehet a zenét igazitani a saját hangláshoz, de pár éve azért ez még gitárhangolással járt.
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest