Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Ctrl+Alt~Del #56526 üzenetére

    Szerintem ez egy baromi valid érv. Szerintem nem ezért tart itt az ország, ez csak egy része a dolgoknak. De hagyjuk ezt a témát, mert egy szabály ellenes, kettő parttalan vita, pont mint a vallásokról vitázni.

    brickm - dettó. Nagyon közel van. Leszedsz egy multi által fejlesztett programot amiért a büdös életben nem fizetnél vagy elveszed valakinek a bringáját, ráadásul testi erőt igénybe véve. Igen. Irodából szokott valaki hazavinni tollat? Irodában szokott valaki nyomtatni? Na akkor az vesse rá az első követ. Sőt szoktál tankolni? Na látod, lopsz a természettől.
    Arról nem is beszélve, hogy azért mert nem tudja hogy vegyen csiszoló vásznat/papírt, attól még nekiláthat felpolirozni. Ezer plusz egy videó van neten arról, hogy kell ezt csinálni. Én is felcsiszoltam a PRS nyakát aztán semmi bajom nem lett belőle, sőt szerintem túl simára csináltam, sokkal érdesebb vásznat kellett volna használnom, mintha gyárban csinálták volna matt-ra.

    Amúgy én pl olyan programokat szoktam megvenni amiket sokat használok és nem akarok nélkülük élni, na akkor érdemes értük fizetni, pl total commander aminek van alternatívája, de annyira be van már lakva, hogy inkább fizetek nekik mintsem átnyergeljek valami másra. De mikor acrobat-ról van szó, akkor inkább használok valami dzsunka alternatívát pdf szerkesztésre mert maga az adobe termékeik is hulladékok. Sőt olyanokért is fizettem amik ingyenesek, lásd irfanview vagy wikipedia, esetleg maga a PH!.
    Amúgy meg volt egy ismerősom aki azt mondta, hogy én egy patkány vagyok. Pont emiatt a virágboltozás miatt. Aztán elmesélte, hogy x-y városban mikor sikeresen felszámolták a patkányt populációt, akkor hogyan dugultak el sorban a különböző szennyvíz csatornák, mire rájöttek, hogy ezek a patkányok tartják karban a rendszereket :D na azóta tényleg nem gondolom túl ezt a "lopás" dolgot. Kenyeret nem lopnék a boltból (persze biztos van mikor annyira nincs az embernek, hogy ez az egyetlen út), azt nem lehet ide venni.

    [ Szerkesztve ]

    Mos mé, hánem? De! Vagy nem...

Új hozzászólás Aktív témák