- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
feco93
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék hogy Gigabyte GA-P31-DS3L típusú alaplapom van s amikor vettem még 2X1 GB Kingston Ram volt benne viszont most hogy már lassan 3 éves lett a gép vettem bele még 2X2 GB-ot Tudom hogy az alaplap nem kezel 6 GB-ramot de valakinek nincs információja arról hogy ha benn van mind a 6 GB ram akkor mér nem indul el a gép bekapcsol pörög minden azt majd hirtelen kikapcsol mintha a táp lekapcsolna túláram miatt. Aztán újraindul és nem csippanik be a biosz csak pörög minden ventilátor s áll egy helyben.
A Bios verzió az F9-es.
Valahogy nem lehet megcsinálni hogy 6GB-rammal működjön a szerkezet?Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv:
Fecó -
-
feco93
tag
-
feco93
tag
Sziasztok!
Egy ilyen alaplapom van: gigabyte p31-ds3L. S az lenne a kérdés hogy teljesen kikapcsolt állapotban is működik a wake on lan funkció vagy csak alvó állapotból. Mert alvóból már fel tudom ébreszteni viszont kikapcsolt állapotból még nem sikerült. Vagy kikapcsolt állapotból nem is működik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű - ASUS Prime B360M-A LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Home BIOSba integrált termékkulcs
- MSI MPG B550I GAMING EDGE WIFI Alaplap
- Patriot Viper Xtreme 5 RGB 32GB KIT DDR5 8000MHz CL38 (2x16gb) (9 év alza gari)
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- BONTATLAN! Corsair Vengeance DDR5 KIT 64GB (asztali) 6000MHz FEHÉR
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest