Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Hali! Nagybátyám gépe valamiért újraindulgat. C2D E6750, FSP BSII 400, P35C-DS3, 4*1G Geil ultra 800, Galaxy 8800GT, WD320, PIO DVD-RW. Tegnap tettünk bele a meglévő 2 giga ramhoz +2 gigát, met feltoltam neki vista64-et. Nekem a procim alapon megy 24/7-ben 3.36-on 8*420-on. Neki nem bírta, vagyis bírta, de a mai bekapcsolásnál visszaállt a bios alapra. Tegnap egy csomót szoptunk a memóriákkal, mert hiába állítottam be a biosban +0.3 voltot, akkor sem volt hajlandó a lap 2.1-et adni a memóknak. Jelenleg a proci 3.2-n megy, memók 800-on, 4-4-4-12-ben. A memóknak +0.4-et kellett adjak, így everest szerint 2.05 és 2.1 között kapnak, ami éppen csak elegendő a geil-nak. Mit lehet tenni, hogy normálisan kapjanak feszt? Már arra is gondoltam, hogy kikapcsolom biosban a szorzó visszavételt, hogy állandóan 3.2-n, vagy ha sikerül 3.36-on menjen. Valakinek ötlete?
Mod: orthos-t milyen prioritásban kell futtatni?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Patriot Viper Xtreme 5 RGB 32GB KIT DDR5 8000MHz CL38 (2x16gb) (9 év alza gari)
- MSI MPG B550I GAMING EDGE WIFI Alaplap
- 16gb 2400mhz REG ECC RAM modulok számlával, 6 hó garanciával.
- Eladó, DDR3 és DDR4 SO-Dimm és NVME ssd-k
- Hibátlan - KINGSTON Fury Beast 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 RAM memória kit
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest