Hirdetés

Aktív témák

• ilyen nincs

csendes tag

Üdv!
    Nézegettem ezt a fórumot, és láttam itt akkora tuningokat, hogy szinte hihetetlen...
    Lehet, hogy én vagyok szerencsétlen, de ha feltolom 540/1100 ra, akkor már szemetel, pedig vf700 am van inno6600gt-n.(még a kis memoria''süniket'' is rá tudtam tenni, igaz h csak kicsit elcsusztatva...) Hardveres magfesz emelésen filozom, olyan 1.6-1.7 v körül sztem jo is lenne... erröl van egy nagyon jo kis leiras a www.tuningnet.hu oldalon, ha valakit erdekel... (bar lehet h ezzel nem mondtam most ujat, dehat ismetles a tudas...) Ha el tudnam stabilan erni a 600/1200-t akkor mar boldog lennek. Egyik ismerösömnek ugyanilyen karival szinten vf700 al megy, stabil is.(pedig ö meg a ramhütöket se tette fel...)
    Kicsit mas:
    Sajnos el kell szomoritanom azokat, akik vf900 as hütöt szeretnenek a kartyajukra, enis tegnap vettem meg a vf700 amat, de csak azert mert a 900 ast nem lehet 6600 gt re szerelni. Ugyan azt irják, hogy a 6600 as szeriaba tartozo kartyakra is ramegy, de sajna ez nem teljesen így van. Bevittem az üzletbe a karim, biztos ami biztos. Ugyebár a kartyamon csak 2 darab lyuk van a gpu mellett, (meg ugye még 2 a hsi chipnek) de sajna a vf900 felrögzítése mindenféleképpen 4 furatot igényel, egyébként azt vettem volna meg...
    Megoldás lehet egy home-made felrögzítő ''apparát'' de amíg ilyen anyagi helyzetben vagyok, szerintem ezeket elkerülöm... (kivéve persze a magfesz emelést)

Nah asszem egyelöre ennyi jutott eszembe, de ha van valami még írok, ez a mostani hozzászólásom hatásától is függ :))
    Sziasztok, további szép, tuningeredményekkel gazdag, boldog húsvét szombatot nektek!

Aktív témák