- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fali konzol lapos tévékhez
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-book olvasók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HDMI topic
Aktív témák
-
Csiborbogár
őstag
válasz rothadt #4748 üzenetére
Hát ez nagyon kevés!
300-assal mindenki csak saját felelősségére!
molex csati rajta van a karin?
A 3 tűs csati az nem a molex csati!
A molex 4 tűs. Valszeg kevered a zalman 3 tűs csatijával, amit az alaplapra dugtál.
A 4 tűsnek a kari végén van csatlakozója.
[Szerkesztve]Ha lehetne egy kívánságom, akkor törölném az emberek szókincséből a full, meg a max szavakat, mert úgysem jelentenek semmit
-
rothadt
aktív tag
válasz Csiborbogár #4751 üzenetére
ahhh, oké, most látom, és akkor mos mi van ha rádugom, mi történhet????
persze kikapcsolom, bedugom, meg minden, de aztán honnan tudhatom meg, hogy esetleg nem kevés-e az egész gépnek?
nem tudtam, hogy ez a neve ennek a fajta csatlakozónak?
most cseréltem le egy ti4200ast, azon még nem volt ilyen.....és nem is hallottam iesmiről
tehát akkor mi is a tehendő, persze a mielőbbi tápcserén kívül, ha esetleg kipróbálom így, mi sérülhet?borzasztó az, amikor az ember minden elképzelhető, addig használt nevét leregisztrálták, csak azt nem ami indulatból jön...
-
darabka
tag
jahh, emléxem, ezt a plusz tápos dolgot én is megettem...
Annyira rohantam a kártya bedugásával, hogy elfelejtettem... Aztán a driver persze sipákolt.
Amúgy jó ez az Asus 6600GT top edition... Kár, hogy egy grammot nem lehet húzni... Bár hozzá kell tennem, hogy azzal az 5%-kal, amit ki tudnék sajtolni belőle, nem mennék a mennybe... GPU hideg (kb.55 fokos egy Primecooler csodával), mégis szemetel.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]To protect trees means exterminating beavers.
-
Csiborbogár
őstag
válasz rothadt #4752 üzenetére
Mi történhet?
Nem fog sipákolni a nafta után!
Igen, Ti-ra még nem kellett, de ez olyan váltás, mintha a Középkorból lépnél az Újkorba (Legújabb kor ugye a 7800 széria)
300W nem igazán megfelelő ennek a karinak, pláne, ha húzni is akarod.
Nem tud elegendő erőt adni a karinak, amit meg ad, azt sem betonstabilan.
Feszültségingadozás árt a hardware elemeknek.Ha lehetne egy kívánságom, akkor törölném az emberek szókincséből a full, meg a max szavakat, mert úgysem jelentenek semmit
-
Csiborbogár
őstag
válasz darabka #4753 üzenetére
Neked van Top Edition-öd?
Milyen a kari? Állítólag 1.6-os memók vannak rajta.
Zalmant neki, és nagyobb esélyed van a tuningra, bár az az 5% igencsak antituning példányt sejtetHa lehetne egy kívánságom, akkor törölném az emberek szókincséből a full, meg a max szavakat, mert úgysem jelentenek semmit
-
....influenzás jóreggelt....
b@ssza meg...hát nem belekeverdtem....
Talán a héten, már lesz otthon is net...most készítek egy konzolt a kéményre...mivel az elérésem rádió antennán kersztül megy, és belelóg egy bazinagy fenyő az útbaMindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának. "Chasing Spiders and overheat"
-
Flashget
félisten
válasz rothadt #4750 üzenetére
de akkor ennek van baja, nem a videókártyának, vagy esetleg összeségében kevés a 300 watt?
1.hsz:
Egyéb hasznos információk
300 W-os táppal mindenki csak a saját felelősségére próbálkozzon, legalább 350 W-s jó minőségű tápegység az ajánlott;
Egyéb hasznos hardver infok
Ajánlott és nem ajánlott tápok:
kb. 1 perc alatt választ kaptál volna..
a molex dolgot közben megtanultad már.Realme GT Master Edition
-
donsergiooo
senior tag
Glaciusnak: Szervusz! Ezeket az eredményeket milyen beállitásokkal érted el?
Nekem csak 4000es határ van eddig meg ..pár pontal több!
Xpert Vision 6600gtm van, jelen beállitása 560/1100mhzASUS P5QL, Q6600 (3400mhz), CM HyperTX , 8GB Ram (1060mhz), Ati 4850 512MB, Samsung 750GB + 2x500GB + 120GB HDD, LG DVD-RW, ASUS 550W táp, BENQ 22" TFT (1680x1050)
-
eastsider
nagyúr
válasz donsergiooo #4761 üzenetére
az már egy kicsit régi HSZ
[link]
itt vannak eredmények -
cettlee
őstag
válasz donsergiooo #4761 üzenetére
560;1100 az nem tul sok. sztem a memoria minimum 1200on tudna menni.bár a gpu huzás többet jelent teljesitménybe
-
cettlee
őstag
az a lol hogy nekem még 615;1300-on se hibázik a kép. csak néha visszaszabályoz 500ra eza szutyok. azt nemlehet vhogy elintézni h ne szabályozzon ?
-
BaKeSZ87
őstag
Hi! Nekem olyan problémám van, hogy a kari a teszt elején nem hibázik, de ahogy melexik, elkezdi a hülyeségeit. Egy nv silencer 6 lesz a megoldás, remélem
-
rothadt
aktív tag
nahh, itt vagyok megint, köszi az infókat....
akkor lecserélem a tápot...van itt mifelénk egy 400wattos mercury, de gondolom a mercury márcsak a codegennél szarabb vagy rosszul gondolom? mi a franc ez a kialakult dolog, már két táp is másképp biztosít 400wattot, vagy mi a franc?
tehát akkor ha szar a mercury is, keressek valami másikat?borzasztó az, amikor az ember minden elképzelhető, addig használt nevét leregisztrálták, csak azt nem ami indulatból jön...
-
kavicssli
addikt
Rover!Hétvégén majd csinálok game benchmarkokat hogy összehasonlítsuk az SLI-t a single karival és ha jó majd felrakod az oldaladra?
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
BaKeSZ87
őstag
válasz eastsider #4768 üzenetére
Thnx!
Az jobb mint a gyári, de aktív? (mondjuk ez csak egy hajlított kazánlemez , elég gagyi, de talán réz, nemtom mér nem a gpu felett van a bordás része????) Ha felrakom az nvsilencer6-ot akkor lehetséges hogy jobban tudom majd húzni? Mer nem vagyok elégedett ezzel a 581MHz-cel. -
rothadt
aktív tag
válasz Flashget #4771 üzenetére
tényleg köszi a választ , de nem járok konyhai mérleggel boltba ;)
szal itt lakom a peremen, nem túl nagy a lehetőségh, de lehet belépek miskolcra...csak felfoghatatlan ez a dolog, hogy sima táp (400w) 4-4,5, chieftec pedig 12k
olyan érzésem van a dologtól, mintha aközött hezitálnék, hogy veszek egy pio dvd írót, vagy tök feleslegesen kifizessek 2*anniyt egy plextorért (ha még mindig megvan ez a difi...) szal tucc valamit mondani azonkívül, hogy vegyek chieftecet?borzasztó az, amikor az ember minden elképzelhető, addig használt nevét leregisztrálták, csak azt nem ami indulatból jön...
-
kavicssli
addikt
válasz Flashget #4772 üzenetére
Igen tudom de azért csinálom mert sok oldalon láttam tesztet és csak kíváncsiságból csinálom ja meg hátha veszel vagy vesztek bele még egy plusz karit!
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
Flashget
félisten
válasz rothadt #4775 üzenetére
csak felfoghatatlan ez a dolog, hogy sima táp (400w) 4-4,5, chieftec pedig 12k
egyáltalán nem felfoghatatlan.
Tápoknál pontosan kifejező az áraik. Stabil rendszer nélkülözhetetlen kelléke egy jó mínőségi táp (tuningról most nem beszélek)ami ha pukizik nem ránt magával egy s mást.
Na ezt is kikell fizetni...mindenki ezen akar spórolni miközben drága vga, procit vesz bele vagy 250GB-os HDD-t..
a dvd iró rossz példa volt mert mindkettő jó.
én azt kérdeztem volna hogy ha egy dobozos LG annyiba kerül mint egy pio miért a pio a jobb vétel
amúgy nézz meg egy árlistát a kiskerarak.hu-n vagy depon mibe fájnak az 450-500-600W-os tápok Tagan, Enermax, Chieftec, FSP...hogy ha tápokról beszélünk
codegen esetében pedig beszélhatünk még az átcimkézésekről. kell kép róla?
[Szerkesztve]Realme GT Master Edition
-
csizzah
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Hűtővásárláshoz szeretnék tanácsot kérni, egy Leadtek 6600GT AGP lenne az alany, és elsősorban a Zalman VF700Cu-Alcu tulajokat kérdezném, hogy kb mennyi a különbség a 2 típus között, zajszintben van különbség? A leadtek gyárijához képest mennyire hangos~halk? -
Raul 1978
csendes tag
Hétfőn vettem új tápot Chieftec 360 W dualfan 9800 píz, eladó mondott egy olcsóbbat ami 400 W noname 5200 ,sztem nem döntöttem rosszul nem éri meg tápegységen spórolni!
csizzah: Nekem Gigabyte GT-m van ,Alcut vettem hozzá és teljeson OK 12Von megy és egyáltalán nem hangos gyárinál jobb sokkal szvsz . -
Flashget
félisten
válasz csizzah #4778 üzenetére
Hello.
a különbség 2-3 fok az alcu és cu között (ház szellőzésétől és a benne lévő ventiktől függően) zajszintben tök egyformák miután ugyanaz az rpm közöttük.
gyárihoz képest halkabb..
amúgy Bobbacsinak van Leadtek AGP zalman-alcu
nekem meg Leadtek PCI-E zalman-cu
szóval majdnem minden variáns létezik de szeintem van Leadtek AGP zalman-cu is csak ehhez megkellene néznem Rover táblicskuját.
ergo bármelyiket veszed jól jársz vele csak a 2-3 fok a különbség közüttk a full réz alapú cu javára.Realme GT Master Edition
-
darabka
tag
válasz Csiborbogár #4755 üzenetére
aha... 1.6 -os memóriák vannak rajta.
Most egy Primecooler hűtő rendetlenkedik a GPU-n és a hőmérséklettel nincs is baj. A gyári hűtőt nyilván ledobtam, mert huzamos 3D közben simán felment 100 fok fölé.
Egyszerűen ebből a kártyából kimaradt a tuningpotenciál, ennyi...To protect trees means exterminating beavers.
-
cettlee
őstag
[link]
itta vga hüttéés -
G4b0r
csendes tag
Szevasztok !
Lecserérltem az Inno karimat Club3D-re és az a kérdésem hogy ha használom a Riva Tunert akkor az alap órajel 300/900 -ról megemeli 500/900 -ra . Nem terheli meg a karit?!
Performance 3D-re van állítva. Leginkább játékokhoz használnám a gépemet.
Nem szeretném kinyírni a kártyám.
Nem lesz gáz vele? -
G4b0r
csendes tag
Tudnátok segíteni nekem ebben a fent említett kérdésben?
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hálózati / IP kamera
- Eredeti játékok OFF topik
- iPhone topik
- Fali konzol lapos tévékhez
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest