Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hobbyone

    aktív tag

    Itt már elég sok szálon folynak az "események". Kissé nehéz követni.

    Ez a "lejátszó többet számít, mint a füles" Ati1979-nek a tézise/vesszőfutása. Lehet, hogy több 100 ezer forintos költségvetésből vizsgálva nekem is ez lenne a megállapításom, de egy normál ember számára elég egy Clip, vagy max. egy 50 ezres lejátszó egy 15-40 ezres füleshez.

    Ljokerl legfeljebb annyiban lehet "elfogult", hogy hamarabb készít el egy tesztet és rakja fel az oldalára. Kétlem, hogy a hitelességét kockára tenné azzal, hogy jobbnak tüntet fel valamit, mint ami.

    Az IE8 témát már megígértem, hogy nem hozom fel, de a fenti kijelentések láttán nem bírtam visszatartani magam.

    A head-fi-on lehetnek fizetett emberek, de a többség a saját véleményét mondja el. Szerintem ott nem szűk látókörűekből és márka-fanatikusokból áll a felhozatal.

    "De amúgy ez tényleg vicces, hogy ami nem úgy szerepel, ahogy kellene más tesztje alapján, az akkor hamis."

    Igen, ezt én is érdekes hozzáállásnak tartom, de ebben az esetben nekem valami nem stimmel. Lehet, hogy nincs igazam. Mondjuk a S. alapvetően a hamisítók kedvence, viszont 2009-ben még nem lett volna reális, hogy egy viszonylag jó replikát gyártsanak. Ez elbizonytalanít. Ara gondolok, hogy valami hibája lehetett a fülesnek, ezért visszaküldte első gazdája. Majd olcsóbban újra forgalomba dobták visszacsomagolva. Esetleg az első tulaj kicserélt valamit és visszaküldte. Esetleg meghibásodott használat közben, Esetleg eredeti. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák