Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szellem

    csendes tag

    Sziasztok!

    Nemrég vettem egy Xears TD2 fülhallgatót, és egy észrevételem lenne vele, valamiért a mély hangok nem valami erőteljesek benne, fórumokon több helyen is írták hogy annyira mélyorientált hogy kiesnek a szemeim tőle.. Bejáratáson még nem vagyok teljesen túl, egy Sandisk sansa clip Zip mp3 lejátszóval szoktam rajta fehér-pink-barna zajokat menetni (mind3-at flac-ben) de reggelre teljesen lemerül, emiatt nem tudom kb hol tarthatok óraszámban(25 órára tippelek), elötte Xonar u1 usb-s hangkártyával is járattam, ott meg reggelre ujraindult a gép ( talán frissítés miatt ). Magát a fülest kipróbáltam xonar d1 asztali hangkártyában is, ott sem lett mélyhangkiemelés

    Azt akarom kérdezni hogy várható-e még valami mélyhang javulás a bejáratás során?
    Fejhallgatóban AKG K518DJ fejhallgatóm van, ami aztán télleg annyira mélyorientált hogy már el is nyomja a többi hangot, talán túlságosan is hozzászoktam volna? régebben sonyericsson-os fülesem volt, az is mélyorientált volt, talán ez zavar meg?
    Magát a fülest közepes gumiharanggal használlom, próbálgatom azért a többit is.

    Egy másik kérdésem hogy ez a driver flex dolog mennyire tud kárt tenni a membránban?
    mikor berakom a fülembe akkor valóban hallok egy olyan roppanást ami a vákum miatt a membránt feszegeti.. ez szerintem eléggé extrém.. nem akarom kinyírni a fülest ezzel ( vagy talán már kinyírtam? )

Új hozzászólás Aktív témák