Hirdetés
- Gyorsít az egyes Zen 5 dizájnokon a legfrisebb AMD AGESA
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Teljesen AI-alapon jön a FidelityFX Super Resolution 4.0
- Érdemben megoldódik a zajos Noctua NH-D15 G2 léghűtők problémája
- Egérpad topik
- A Biostar videokártyás divíziójában már április 1-jét ír a naptár
Hirdetés
-
PS5-re és Xbox Series X/S-re is megjelenik a Darksiders II: Deathinitive Edition
gp Akik rendelkeznek a PS4/Xbox One változatokkal, azok ingyen frissíthetnek az új verziókra.
-
Vissza a jövőbe film Peabody fészere baki.
lo Kutakodtam a neten hátha valaki már rátalált, de még nem olvastam erről bejegyzést.Amikor Marty a DeLorean-el átlépi a...
-
Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
ma Ha el tudunk tekinteni a külső hasonlóságoktól, egy jó Samsung fülhallgatót ismerhetünk meg a Buds3 Pro képében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Semplar
őstag
Jó a cím. Csillagász topikba is beillene.
Megérett az "AI" a pusztulásra.
-
tibaimp
nagyúr
Érdekes fejlesztés! Kíváncsi leszek, így az IGP mit lép majd.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Dr. Akula
félisten
Ez a Meteor Lake utódja? Azért nem jött az, mert inkább egyből erre fognak ugrani a gyártók? (Notebook.)
-
Geri Bátyó
őstag
Igaz, hogy nem ástam bele magam, de amit olvastam, az alapján a Meteor lassabb, mint az előző generáció és a bekínálás ellenére a fogyasztása sem jobb, de legalább drága. Szóval nem meglepő, hogy kevés van belőle.
"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
Busterftw
veterán
Lifebook tavaly csak nyáron jött, gondolom idén sem lesz másképp.
Az új Thinkpadot múlt héten jelentették be, Áprilistól kaphatóak.
Dell Februárban jelentette be az új szériát, Márciust írtak launchnak, itt spanyolban már látom kapható.Nem értem mi a probléma, a Meteor Lake itt van.
Geri Bátyó
Nem ezt látom. Plusz azért Meteor Lake Decemberben lett bemutatva, még Április sincs, de már rengeteg modell kapható vagy érkezik.[ Szerkesztve ]
-
Dr. Akula
félisten
"Áprilistól...", "jelentette be..." Boltban meg sehol. Hát ez a baj. Bejelenteni én is tudok.
+Mire elér Magyarországra is... És abból is csak az alja, ha kicsit is jobbat akarsz, rendelni kell, talán 1 hónap alatt itt lesz, de nem biztos. Thinkpad T14 Gen4-el is ez volt. Azért lett belőle más, ami létezett is fizikailag.
[ Szerkesztve ]
-
Busterftw
veterán
válasz Dr. Akula #10 üzenetére
Oké, egy modellről beszélünk, amit bejelentettek, hogy mikor lesz.
Tavaly és azelőtt sem egy napon jött ki az összes modell refresh.
Azt ugye nem kell mondanom, hogy van több tucat modell.Remélem nem 1-2 később érkező modellre alapozod azt, hogy "nincs Meteor Lake és kihagyják a gyártók".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen