- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen processzort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Amazon Fire TV stick/box
- Mindegy, hogy pletykálják, nem igazán lenne vevő az Intel Foundry-ra
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Hirdetés
-
IFA 2024: AI-t mindenkinek!
ph AI for All – ez lett a jelszava a Samsung sajtótájékoztatójának, és nem véletlenül.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
A kriptobányászok energiáját akarja az AI-szektor
it Olyan mértékben nő az AI és az adatközpontok áramigénye az USA-ban, hogy a szektor már a bitcoinbányászokat is célba vette, az ő energiájukat akarják.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RobbyJr
őstag
Ezt a házat tele raknám Noctua termékekkel, jól mutatna.
Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
uverion
csendes tag
Végre egy ház, ami tényleg jól néz ki. Kár hogy nincs világosabb lakkozással, vinném...
-
Dr. Akula
félisten
Örülök hogy nekik is sikerült lemásolni ugyanazt a tré dizájnt, úgy 21.-ként.
-
wolfman
veterán
Soha nem fogom megérteni mi az isten jó ebben a tápeldugó lefalazásban. Ha passzív/félpasszív tápod van, el is felejtheted.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Arminocska
csendes tag
Engem az a trend zavar, hogy valamirevaló ház, ami néz is ki valahogy, lassan nem lesz 50 ezer HuF alatt. Ez már egy belépő szintű AM4 lap, meg egy Ryzen 3 proci ára. Persze mindenhol azt hallom, hogy mindenki úgy vásárol, ahogy a pénztárcája engedi, de tényleg csak én érzem úgy, hogy már minden drága?
"Nem a munkaórát fizeted meg, hanem a gépesített szaktudást, amit el kellett sajátítani és áldozni rá."
-
Ereshkigal
őstag
Beteszem majd mellé.
-
UnknownNoob
tag
válasz Arminocska #6 üzenetére
Tényleg minden drága. Engem is zavar, főleg hogy szar és drága minden. Az eredeti Fractal North is olyan mint egy Ikea bútor. Képeken nagyon fasza, ha megveszed nem megy tönkre 2 hét után, praktikus is. Tehát nem egy rossz termék, de a prémium minőség az nagyon nem ez.
Streacom DA2 vagy InWin Dubili pl egy teljesen más világ ezekhez a kommersz szarokhoz képest. Csak hát nem ezeket veszi az Ergébé Pisti amikor az anyja pénzéből gépet rak össze. A baj, hogy elhitették az emberekkel hogy ez a sok baromság amit méregdrágán árulnak mind kell neked. Múltkor is láttam 100 rongyért egy AIO-t, hát lol, akkor már inkább custom loop, egy asetek pumpért meg valami random ipari hulladék blockért ez full horror ár..
De amúgy ott van az Asus ap201, az egy modern kialakítású medium form factor ház egész kellemes áron.
-
Egen. Nem olyan csecse, mint egy North (mondjuk az ára sem annyi), de a perforált oldallapos verzió egész tetszetős.
--------------------------------------------------------
(#3) Dr. Akula: Megosztanád velünk a másik 19-et?
Na jó, első körben elég csak tíz.
--------------------------------------------------------
(#9) UnknownNoob: Az véletlenül sem zavarta meg az értékelésedet, hogy az InWin kétszer annyiba kerül, mint egy North, és háromszor annyiba, mint ez a Sharkoon. De a Streamcom is csak vagy 40 százalékkal drágább a Fractalnál, viszont legalább harmadannyi cucc sem fér bele.
[ Szerkesztve ]
Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 21k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval 25k, és a FOXPOST-ot állom.
-
marinea2
addikt
Nekem tetszik ez a megoldas is! Udv egy North tulaj
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
toronyhaz
aktív tag
Komolyan mondom veszek már hurkapálcát meg 1 deci sötét lazúrt és kétoldalúval feldobom a ház elejére
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Nekem ez nagyon nem jön be, legalább annyira nem bírom nézni mint ali és a miskolci elmebeteg live-ját
⏺︎Gondolkoztál már azon, hogy bankot válts? ⏺︎Most megéri! ⏺︎Válaszd a Gránit, K&H vagy Raiffeisen Bankot az én meghívóm alapján és akár 60.000 Ft bónuszt kaphatsz. ⏺︎További részletekért írj!⏺︎
-
Busterftw
veterán
válasz Synthwave #10 üzenetére
Erre en is kivancsi lennek, ezt a hazas topikban epp tegnap tettem be, mert nincs olyan sok North alternativa (A Corsair 5000d-rol tudok ami mainstream, ahhoz vehetsz fa elolapot, de az meg meh).
A North szerintem is jobban nez ki, de nagyon sok vasarlot buknak azzal, hogy egy 360mm AIO nem fer be felulre, ebbe viszont igen.
A Fractal hozhatna egy XL verziot, van peticio Redditen -
flexxx2
őstag
Nekem a Fractal design tetszik, de ez valahogy nem sikerült, nem elég csak oda rakni pár lécet és azt hinni készen is vagyunk.
-
.mf
veterán
"Fractal zöngét árasztó"
A Fractalt meg az Antec P180 "ihlette", valahogy ezt mégsem hangsúlyozták a cikkek...
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Semmilyen házam nem volt még ilyen. Na jó, ez nem igaz, 16 évvel ezelőtt egy Thermaltake Soprano elqródott előlapi zárral jött.
tl;dr: Egy jó háznak nem kell 120 000-be kerülnie. De még a felébe sem, csak tudni kell, hogy mit vesz az ember.
------------------------------------------------------------------
(#20) .mf: Itt a fáról van szó.
[ Szerkesztve ]
Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 21k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval 25k, és a FOXPOST-ot állom.
-
Egész jól néz ki.
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
-
senior tag
válasz Synthwave #23 üzenetére
Már 70ezer alatt nincs jó ház. Max megalkuvás..
Mid tower es gagyi társai!► Ryzen 7 7800X3D (ARCTIC Liquid Freezer II 420 (V.7) + Artic MX-6) ► EVGA RTX 3080Ti Ultra 12GB GDDR6X ► Samsung 990 1TB Pro Raid 0 ► 2x16GB Corsair Vengance DDR-5 32GB/6000 CL30 + ►ASRock X670 Steel Legend / ► 60TB HDD / ► Be quiet Pure Power 12 M 1200W 80+ Gold ► Creative Sound AE-9 ► EVGA DG-87
-
Új hozzászólás Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Gumi és felni topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
- Autós topik
- Netfone
- 2024 - Íme a 37. héten megjelenő játékok listája
- További aktív témák...
- Lian Li O11 Dynamic Mini - újszerű állapotban, minden gyári tartozékkal
- Nfortec Sagitta Gold RGB 1050w Moduláris Tápegység
- Bruttál hűtők Intelre /LGA-1156-55-50-51-1200/ Eladók !!
- MSI MPG A850GF 850W Gold Full modular
- Frissült fel! Itt egy újabb vizes hűtés! Lian Li GALAHAD II ARGB 240mm Fekete INGYÉ FOXPOST
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen