Hirdetés
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Red Dead Redemption - Újabb jel, hogy PC-re is megjelenhet?
gp Vajon a Rockstar meddig húzza még az időt azzal, hogy végre elhozza még egy platformra a játékot?
-
Problémás a kék szín megjelenítése HDR tartalmakban az OLED kijelzős iPadeken
ma A hiba mindkét új iPad Pro tabletet érinti, az Apple már dolgozik a javításon.
-
PROHARDVER!
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #5386 üzenetére
Hát ezt most olaszosabbra csináltam, mint szoktam. Kis olajon 3 nagy fej hagymát pirítottam, 2x 0.5L passzírozott paradicsomot öntöttem rá (Carloni féle, de lehet sűrítményből is), plusz adtam hozzá egy kis cukrot, aztán leforraltam róla a vizet, hogy ne áztassa el a tésztát. Utána elzártam, és ment bele még melegen majoranna, bazsalikom, tárkony, meg egy konzerv kukorica is belement. Ez olyan 4 db 30 centis pizzához elég szósz. Szétterítettem a tésztán, ment még rá paradicsom karika, nagy magozott görög olajbogyó, kolbász karika, pepperóni csíkok, és egy kis extra hagyma karika. Reszeltem rá egy jó adag trappistát, némi parenyicát, aztán megszórtam még egy kis majorannával a sajtot is. Maximum fokozaton sütöttem ki, de ezzel a sütővel még az is elég gyenge, kellett neki 20 perc előmelegítve is.
Buliban hasznos! =]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen
Cég: Alpha Laptopszerviz Kft.
Város: Pécs