Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kasya

    nagyúr

    válasz MR007RM #34461 üzenetére

    Na igen... valamelyest osztom a a velemenyed. Engem egy valami zavar az 1020-hoz kepest, hogy a G3 gyari kamera nem olyan szinekkel dolgozik, mint a Nokia Camera. Tulsagosan is hozzaszoktam a "szaturaltsaghoz". Itt, ahhoz kepest a kepek "fakonak" hatnak. De ez csak megszokas kerdese.
    A masik kisebb/nagyobb gondom, hogy nincs olyan zoom/vagasi lehetoseg, mint RAW-nal. Ez se gond, csak rakell vennie magat az embernek, hogy "nem zoomolgatok, felesleges...a kepet teljes egeszeben kell elvezni" :D Ez meg mar az en szegenysegem, hogy Nokianal mindig nezegettem a reszleteket.

    Ami viszont hatalmas pozitivum; azonnali fenykepezes - HDR eseten is (utoljara 5S-nel lattam ilyen gyorsnak), "simplicity" - automataval tenyleg nagyon jol kompenzal minden szituaciot. Makro - valahogy konnyebbnek erzem a fokusz megtalalasat.

    "Elokap es lo" viszonylatban jobbnak tartom ezt a keszuleket, de "allitgatok es utomunkazok" esetben az 1020-at. Mivel kozben bejott a csaladba egy Lumix Lx7, igy az utobbit is tudom kompenzalni.

Új hozzászólás Aktív témák