Aktív témák

• Qorthral

őstag

válasz oxox #3144 üzenetére

Pumpi: Nem állítottam, hogy Senna jobb lett volna Suminál. Kétségtelen, hogy 94ben, az alatt a 2 futam alatt Sumi több pontot gyűjtött, bár ugye Senna szerezte a pole-okat és techniki gondok miatt esett ki mind3x (ha jól emlékszem), de persze hiheted ettől azt, hogy Sumi aztán megmutatta neki :)
    Mint írtam, szerintem a top3 versenyző Sumi, Prost és Senna volt sorrend nélkül. Mivel ők versenyeztek is egymás ellen pár évet, ezért szerintem könnyebben összehasonlíthatóak, mint bármelyikük Fangio-val.
    Egyébként a 94es VBről csak annyit, hogy bárhogy is volt, egy olyan manőverért, mint amit Sumi az utolsó futamon csinált Hillel ma kicsit komolyabb szankció járna mint akkor (ugye meg sem büntették), ezt gondolom Te is elismered.
    Ettől persze még tény, hogy az egész éves teljesítménye alapján megérdemelte Sumi a VB-t.

oxox:
    Te is indulattól vezetve osztod az észt, és akárcsak Nowhereman, Te sem tényekkel jössz, csak fröcsögsz. Nem mondtam, hogy Sumi szerencsés volt minden VB címénél, hanem csak annyit bátorkodtam megjegyezni, hogyha kicsit keményebb mezőnyben szerepelt volna (mint anno Prosték), akkor mindjárt csak 3-4 VB címe lenne, és 91 helyett mondjuk 40 futamgyőzelme. Ez esetben pedig kevésbé tűnne minden idők legjobbjának.

#3150-re: Jó, legyen e hármasból Sumi a legnagyobb, én elsimerem sikeres pályafutását, és igen, voltak igencsak csúnya dolgai, nem volt mindig fair-play versenyző, agresszív volt, de ezek Sennára is (és valamennyire minden nagy bajnokra) igazak, nincs nagy különbség. Szóval elismerem én Sumákot, nincsen ezzel gond. Alapvetően azért kezdtem el egyáltalán Senna ''ajnározását'', mert Nowhereman igencsak lenéző, és inkorrekt hozzászólását feltétlenül korrigálnom kellett. Meg is tettem, és ő ezt el is fogadta, habár tovább támadott, de akkor már más aspektusban :) Mindig amit megcáfoltam, azt hagyta, és új problémákat keresett... Te is ezt teszed.

Ezenkívül nem az Istenem Senna, és gondolom neked sem Fangio, vagy tévedek? Mert ez esetben szólj, és korrigálom magam:)
    És de, meg lehet győzni bármiről, csak nem igazán töritek magatokat. Mindketten Senna bemocskolásán vagytok, de egyikőtök sem képes konkrét tényekkel alátámasztani az indulatos szövegelését.
    Egyedül pedig hiába próbálok rendes, adatokkal, linkekkel, nyilatkozattal, videókkal, érvekkel alátámasztott vitát folytatni, így ezennel ezt itt be is fejezem.

Úgy látom, hogy ezen a fórumon nem tűrik egyesek, ha nekik kevésbé szimpatikus (de egyébként kiváló) pilótákról is meg mer engedni néhány jó szót valaki. Így itt tilos Alonso-t vagy Sennát szeretni, de sokszor az MSC fanok is megjárják...

Jobb is lesz, ha inkább hallgatok, vagy én is valamely ''menő'' arcnak kezdek hangosan vonyítani itt, legyen mondjuk Raikkonen, Massa, vagy a most a sikerei után rögtön egyre népszerűbb Hamilton.
    Uff.

[Szerkesztve]

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

Aktív témák