- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós kamerák
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
Oliverda
félisten
válasz hunnylander #21202 üzenetére
Hát nem az: [link]
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
-
Oliverda
félisten
Hamilton ördögi körrel nyerte az időmérőt. 1:15:666
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Oliverda
félisten
válasz D@ni88 #21305 üzenetére
Nem várom el azt hogy felfogd 1x évesen. Na és hol van már a tavalyi hó..? A lényeg az hogy most mi van és mi lesz az utolsó verseny után.
Már megint deborzasztóan savanyú az a bizonyos gyümölcs egyeseknek...
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
-
Oliverda
félisten
válasz Motion_Blur #21336 üzenetére
Hát ha beteg lenne akkor azt már megírták volna. Az is lehet hogy csak nem aludt mert egy bagoly huhogott péntek este az ablaka alatt, mindenesetre bármi is legyen nem túl egészséges a feje azokon a képeken. Így pedig bizonyára nehéz koncentrálni.
Markgx10: sáláláláláááá
-
Oliverda
félisten
válasz D@ni88 #21346 üzenetére
Az elmúlt bő 50 hozzászólásban rajtad és Motion-ön kívül más nem írta le azt hogy "alkoholista". "SZTEM" jó lenne ha kicsit leállnál a Hamilton témáról mert már kezd unalmas lenni.
-
Oliverda
félisten
válasz Motion_Blur #21352 üzenetére
Ügyesen félrebeszélsz mint általában.
1. Ha valaki beton másnapos az miért jelentené adott esetben hogy rendszeresen iszik? Én is (és ha jól sejtem már te is) voltam már beton másnapos mégsem vagyok alkesz.
2. Nem írtam sehol hogy alkesznak tartod, én csak annyit írtam hogy az utolsó bő 50 hozzászólásban csak te és 88as barátunk írta le az említett szót.
Ennyi
-
Oliverda
félisten
válasz Buldozer99 #21359 üzenetére
-
Oliverda
félisten
válasz PazsitZ #21423 üzenetére
Alonso: Piquet-nek is pontokat kellene gyűjtenie
Meg neked is Fernando.
-
Oliverda
félisten
válasz Atlantis #21456 üzenetére
Akkor legalább majd sokszor hallhatjuk mindkét himnuszt.
"Szó nélkül törlök minden egymást követő, egyazon elkövetőtől származó HSz-t, ami a 4 perces módosítási időn belül születik."
Itt lenne mit.
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
válasz hunnylander #21459 üzenetére
Ááá... csak mákja volt mint mindig.
-
Oliverda
félisten
válasz mefistofeles #21477 üzenetére
Kettő volt az nem három de lényegtelen már.
MÁS
Arra azért kíváncsi lennék hogy a probléma most Kimi-vel van vagy a Ferrari-val. Még akár azt is el tudom képzelni hogy Kimi helyére jön idő előtt Alonso ha netán vele van valami. Majd kiderül.
Amúgy én örültem az SC-nek. Egyrészt legalább ez most nem hozott semmi a konyhára Hamilton-nak, sőt bukott vele és most így legalább nem azt kell olvasni hogy megint mekkora mákja volt. Másrészt pedig legalább felkavarta kicsit a versenyt.
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
válasz hunnylander #21481 üzenetére
Először bennem is, de néha kell az izgalom. Aztán amikor láttam hogy körönként majdnem 2mp-vel gyorsabb Massa-nal akkor megnyugodtam.
-
-
Oliverda
félisten
Hamilton Massa előtt végzett, Kovalainen pedig Raikkonen előtt. 5 ponttal többet szereztek mint a két Ferrari-s, Hamilton tempója pedig elég meggyőző volt.
Inkább olvasgass:
Di Montezemolo és az olasz sajtó is elégedetlen a Ferrarival
Kezd bepöccenni az öreg Luca. Mégegy ilyen verseny és jön Alonso.
-
Oliverda
félisten
válasz Motion_Blur #21594 üzenetére
Ezt észre sem vettem.... na igen.
-
Oliverda
félisten
válasz Fortissimus #21600 üzenetére
Mondom "nevesebb". Ráadásul a mai vezércikkük is elég LOL.
-
Oliverda
félisten
A Ferrari már az F2008 bemutatója óta használ hasonló kis apró TC hiány kompenzáló eszközöket.
7 - Gázpedál reagálásnak gyorsaságát állítja
11 - A motorerőt szabályozza attől függően, hogy milyen gumi van az autón.
13-14-16 - A kanyarok mindhárom részére (in-mid-exit) külön lehet állítani a differenciál műkődését.
Természetesen ezek nem titlott dolgok.
-
Oliverda
félisten
válasz Motion_Blur #21671 üzenetére
LOL
-
Oliverda
félisten
válasz vagamo #21686 üzenetére
Fájna ha néha nem csak belinkelnél valamit baromságot hanem visszafele is olvasnál kicsit?
"A McLaren ugyanis egy olyan újítással állt elő, amely akár sértheti is a szabályok szellemét - ha a betűjét nem is."
Istenem...
A motor nyomatékának menetközbeni pilóta által való manuális szabályzását nem tiltja szabály. A többi csapat is megcsinálhatja, de már páran jóval korábban meg is tették ezt.
Nem lesz itt semmiféle pontlevonás meg semmilyen büntetés, mivel nem sértették meg a szabályokat. Persze az FIA utólag betilthatja ezt is de akkor meg majd kitalálnak valami mást.
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
válasz vagamo #21748 üzenetére
Kicsit visszább vehetnél a hülyeségeidből...
Mindenki másol mindenkiről. Ha nem tegnap kezdted el volna nézni az F1-et (vagy esetleg nem csukott szemmel tennéd azt) akkor ezt már rég tudhatnád.
"de szégyen és gyalázat amit a versenypályán csinálnak!"
Valóban felháborító hogy nyernek. Ezt a pofátlanságot...öcsééém.
-
Oliverda
félisten
Nocsak....
-
Oliverda
félisten
válasz hunnylander #22466 üzenetére
Biztos jobban tudják mint Wéber aki tapasztalatból beszélt.
-
Oliverda
félisten
A Bridgestone vizsgálat alá veti a sérült gumit
"Talán megtaláljuk a meghibásodás okát. Nem utalt semmi arra, hogy elfékezés okozta a sérülést. A gyanúnk az, hogy az éles kavics okozta."
birka effekt megint befigyelt
-
Oliverda
félisten
Szerintem egyszerűen csak az volt a célja hogy még egy kicsit odapiszkáljon ezzel a beszólásával a nyilvánvalóan kissé bosszús Ferrari-nak. Van humorérzéke a srácnak az tuti.
-
Oliverda
félisten
Ferrari 111p
McLaren-Mercedes 100p
BMW Sauber 90pEnnek a bakinak (is) köszönhetően elég szépen feljött már a McLaren a Ferrari-ra a konstruktőri pontversenyben.
-
Oliverda
félisten
válasz hunnylander #22772 üzenetére
-
Oliverda
félisten
-
Oliverda
félisten
válasz brownus #22892 üzenetére
1206 db. hsz Motion_Blur
Amúgy meg...:
Elkerülhető lett volna Massa motorhibája
...Felipe Massa Ferrarijában egy hibás dugattyúrúd a motor meghibásodását okozta a Hungaroringen.
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
válasz hunnylander #22945 üzenetére
"...a csapatok által nem módosítható üzemanyagtöltő berendezések használatosak, amelyekben a benzin átfolyási sebessége állandó."
Egyszer anno 1994ben a Hockenheim-en a Benetton gondolt egyet és kikapta az egyik szűrőt a tankolócuccból hogy gyorsabban menjen a tankolás. Ennek az lett a vége hogy Verstappen szépen kis is gyulladt.
Azért azt nem hiszem hogy hasonló dolgot tenne a Ferrari, ennyire csak nem hülyék. Mindenesetre a versenyen nekem is feltünt ez a meglehetősen sima boxos előzés Alonso vs. Raikkonen között, de azt hittem hogy Alonso valami nagyot hibázott a kivezető körén és azért esett hátrébb.
-
Oliverda
félisten
válasz hunnylander #23009 üzenetére
Úgy néz ki mint Beavis a Beavis és Butthead-ből.
-
Oliverda
félisten
válasz !Overdose! #23021 üzenetére
Akkor ez azt jelenti hogy mostmár mégiscsak Hamilton-nak fogsz szurkolni Kova helyett?
Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest