- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
Aktív témák
-
Dominator
aktív tag
Na ok mivel a saját kis totyikomat, amit azért indítottam, mert ezt nem találtam, bezárták. Ezért ha lehet, szeretném ide belinkelni az eddigi hsz-eket. Bővebben: link
Az utolsó hozzászóláshoz akkor azt szeretném hozzáfűzni: nem igazán izmos akarok lenni, meg nem is igazán fogyni akarok. A BMI alapján nekem 22,5 jött ki, szóval szerintem ha most fogynék cask akkor egy kis csontváz lenne belőlem, ezért szeretnék cask egy kicsit izmosodni, egyáltalán nem gyúrni, nem kell kockahas, de ne is legyen úszógumim.
És az este 6 utáni táplálkozás, hogy akkor inkább fehérjét: erre jó a tojásfehérje nyersen vagy keménytojás formájában? Mert abból nem tudom hányat kéne megenni hogy ne legyek éhes. -
Dominator
aktív tag
Mert az egy dolgo hogy a BMI 22-es de állítólag az izom nehezebb mint a zsír. Nincs rajtam szinte egy csepp izom se, és ez így nem emberi látvány. De most asszem tartom majd magam a biciklizéshez, az jobban bejön mint a futás, meg itthon a fekvőtámasz-felülés-2_kilós_súlyzóval_mindenféle_gyakorlatok_elvégzése_mert_
csak_ilyen_van_itthon
[Szerkesztve] -
Dominator
aktív tag
UP!
-
Dominator
aktív tag
Ó köszönjük. Úgy rémlik mintha lelki vonatkozásokban is lenne hasonló csoportosítás, de ez nem lényeges most ugye.
-
Dominator
aktív tag
A BMI az a Body Mass Index, úgy kell számolni hogy kg / m2 vagyis testtömeg kilogrammban / magasság méterben négyzete
Itt van hozzá táblázat Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Dominator
aktív tag
Én 66 kg vagyok 171 centihez, de ha az izom valóban nehezebb, mint a zsír, akkor ez majd később elrontja a BMI-m?
[Szerkesztve] -
-
Dominator
aktív tag
Én most eddig ettem:
reggeli - banánturmix 2 banánnal és sok tejjel + 2 almát ettem
suliban szintén 2 almát meg egy szendvicset
ebédre némi húsgombócot a töltöttkáposztából meg 2 tojást sütve
és megittam vagy 2 litar vizet reggeltől idáig (tök jó, tisztítom a vesém )
és a reggeli meg a többi után csak 1, fél 2 felé kezdtem megéhezni, pont ebédidőre
[Szerkesztve] -
Dominator
aktív tag
Biciklivel hogy jutok el Káposztásmegyerről a legegyszerűbben biciklivel a Margitszigetre? Mármint a legkevésbé forgalmas helyen, mert eddig a Váci út tűnik az egyedüli megoldásnak...
[Szerkesztve] -
Dominator
aktív tag
válasz Agyzuzo #1006 üzenetére
Hoppácska... akkor azért a tej maradhat reggelire? Vagy legyen az is víz? Vagy ha úgyse a zsírból lesz az izom, amit szeretnék ugye a zsír helyett, akkor maradhat ez?
Amúgy amikor hazaértem, örömmel konstaláltam, hogy valamivel több, mint 2 órán keresztül tekertem a bringát Először a Megyerin, aztán a Váci kezdetén végre találtam egy bicikliutat. Utána végig azon az Árpád-hídig, ott le a szigetre, egy nagy kör, aztán vissza. Amikor a hídra vissza akartam jutni, először becsületesen feltekertem az emelkedőn. Másodszor is. Harmadszorra, mire megtaláltam a a helyes irányt, már nem volt hirtelen több erő a lábamban, ezen kívül csak a vége felé fáradtam el nagyon, de csak a lábaim. Nem volt az, mint futásnál, hogy ki akarom köpni a tüdőm, mindjárt hányok és hörögve elnyúlok a padlón. Kellemesen elfáradtam és izzadtam sokat, ami csak azért nem volt jó mert az utolsó fél órára már elfogyott a vizem, de kibírtam. Ha futok, azt kb. 20 percig bírom és utána a hatás meg a fentebb leírt... szóval nem ideális. De ezentúl azt gondolom rendszeresen el fogok járni kerekezni, amikor csak az időm engedi. Viszont ami kiborított, az a Pláza előtt a Vácin a sok hülye, akik téblábolnak a kerékpárúton, meg a köcsög aki ráparkolt Utána hazaértem, ittam vizet, lenyomtam néhány fekvőtámaszt, ( 2 * 5 széleset + 2 * 5 keskenyet, mert valaki mondta hogy más a hatás, de több még nem megy egyenlőre) meg sok felülést meg némi súlyzós gyakorlatot, ezeket is mind addig, amíg olyan égő érzés nincs a megdolgoztatott izmokban. Így összességében akkor a mai programomról mi a vélemény? -
Dominator
aktív tag
Szép és jó ez a kalória számító progi de honna tudjam, hogy egy alma pl. hány gramm? Vagy egy banán? Vagy akármiről honnan tudjam, hogy mennyi a súlya? Egyébként mi a vélemény az előző hsz-emről?
-
Dominator
aktív tag
Milyen az a gladiátortréning?
-
Dominator
aktív tag
Húú, emberek, reggel a a nadrág, ami eddig egy nagyon kicsit feszült, most már nem feszül egyáltalán.
-
Dominator
aktív tag
Na nee... ez komoly? Akkor grat
Én most ott tartok, néhány hét fogyókúra és napi edzés mellett, hogy minden nap:
-eszek reggelire 1-2 vajas pirítóst
-suliban 1-2 almát, néha-néha egy szendvicset
-ebédelek
-max. 6-kor vacsorázok
És egyáltalűn nem kell többet ennem semmiből, mint egy normál adag. Már ha megpróbálok többet enni, nem bírok, mert nem kívánom. Kevesebb kajával is elvagyok, nem éhezem meg szinte egyszer sem.
Aztán amilyen gyakran tudok, eljárok biciklizni a Margitszigetre, ha ott csak 1 kört teszek meg, akkor az út oda-vissza kb. 25 km. Itthon csinálok felüléseket, fekvőtámaszokat meg súlyzózóm két darab 2 kilós súllyal, mert csak ilyet találtam a szekrényben. És jól érzem magam, mert tudom, hogy egy szép és nemes célért küzdök (részletek a nőügyek topikban ) -
Dominator
aktív tag
Hát valóban, gondolom a gyomornak is hamarabb lejár az élettartama, ha túl van pörgetve.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest