Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kbhont

senior tag

válasz RCH663 #13210 üzenetére

LWhite köszönöm a segítséget!

RCH663! Neked is nagyon köszönöm! Végig olvastam párszor a blogadt, de sajnos egyenlőre nem sokkal jutottam előrébb, bár sok dolog felkeltette a kíváncsiságom!
    Ahogy ajánlottad a HT kikapcsoltam!
    Ezzel annyi változott, hogy a CPU kihasználtsága 50 ről 70-80% ra nőt és egy kicsit az FPS vissza esett! Átlagosan 5-10FPS-l.
    Amit viszont megfigyeltem és ezt is a leírásodnak köszönhetem, hogy elkezdtem nézegetni a felbontást!
    Most 1920x1080 használok az asztalon és a P3D-ben is!
    Ellenben mikor a felbontást 3200X1800 növelem az asztalon és a P3D ben is, kevésbé laggol és az FPS is magasabb! Kb 5-l. igaz sokkal inkább ingadozik!
    Próbáltam az Affinity vel játszani, de nem láttam érdemi változást!
    Azonban pl RejectThreshold nál egy szvsz logikátlan szám volt! Most oda 524288 írtam!
    Sajnos a laggolás most is megvan!
    Ami gyanús, hogy a GPU load miért nem 1100Mhz megy miért csak 700-800Mhz és ott is szinte 1-2 másodpercenként 0-ra esik!
    Érthetetlen!
    Megyek elolvasom még egyszer a leírásod! :R

• Kbhont

senior tag

válasz RCH663 #13210 üzenetére

Na! Nagyjából sikerült belőni...
    3 nap kb 50db újraindítás, de talán jó lesz!
    Most már csak egy olyan gondom, van, hogy néha néha kb 4-5 másodpercenként fekete texturák villannak be! De csak a másodperc tört részére!Teljesen váratlan időben és váratlan helyen!
    Megpróbálok majd róla videót csinálni!
    Kisérletezni már nem nagyon fogok a CFG vel de ha van konkrét ötlet amit még megpróbálhatok, akkor azt megcsinálnám...
    Gondoltam hogy valami árnyék, vagy valami hasonló lesz, de nem. Olyasmi, mintha layer hiba lenne...

Új hozzászólás Aktív témák