- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
bozont
veterán
válasz bagyulajuve #2587 üzenetére
Pedig annak ellenére, h a Pulse-t is a japánoktól koppintották, elég jókat mondanak róla. Sajnos még nem láttam, de majd pótolom, viszont a japán verzió (Kairo címmel) már megvan, két vizsga között majd időt szakítok rá.
A másik, épp most néztem meg a Casshern c. japán sci-fit, és hát mit ne mondjak, elég ütős lett. Először azt hittem, a bemutató alapján h vmi jó kis akció hentelés lesz, és ez részben igaz is, de igazából sokkal több rejlik benne. Komoly mondanivalóval bír, az emberiség talán egyik legnagyobb (morális) problémáját boncolgatja... Itt egy link a trailerhez: [link]
mod.: Hirtelen eszembe jutott, nem is a Pulse adaptációja sikerült jóra, hanem a Dark Water-é. Késő van már, meg amúgy is nagy kavar van a fejemben.
[Szerkesztve] -
törölt tag
nagyon rossz a pulse
a hangok azok kurva jok, neha be is rezeltem, detto mint atok...az effektek, hangok jok, de a film nagyon rossz...
brownus: ez lesz a kovetkezo film, amit megnezek, az elozetes is nagyon tetszett, mar varom, hogy lathassam az egesz filmet -
Wolverine
félisten
Öhm. Az aláírásodban dine helyett nem die-nak kéne lennie?
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Viccrovat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.