- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós kamerák
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcess
senior tag
-
marcess
senior tag
válasz bodnar123 #5804 üzenetére
Én is abban bízok, 4 100ks 4 45ks, meg a wlt letolom pénteken délelőtt. Ha semmi, akkor egy ideig pihenőt kap a játék, nem írom azt, hogy abbahagyom mert szeretem a focit, aránylag ezt a játékot is, de ha semmit nem ad akkor én is, mint ahogy írta azt valaki 30 meccs kvali + wl és nyomom majd a Hogwarts Legacyt meg a Jedi survivort.
-
marcess
senior tag
Nem akarok én kukacoskodni, de bármikor aláírnám, hogy nyitok egy 350ks játékost eladhatóban (most direkt megnéztem 390 ) minthogy a fodder packokban legyen akár ugyanennyi értékű fodder. Fodderral egy dolgot lehet csinálni, a coinnal nagyobb a mozgástér, bár ezek a dolgok úgysem így működnek
[ Szerkesztve ]
-
marcess
senior tag
válasz Gabeszfoci89 #6772 üzenetére
Miért nem veszed meg az if lapját? A potm gyakorlatilag csak passzolásban jobb, de ig az sem igazán érezhető. 90 k az if, ha ki akarnám rakni én előtte tuti megneznem azt először.
[ Szerkesztve ]
-
marcess
senior tag
válasz Nandinagy #6881 üzenetére
Pont ma dobta fel twitter, ezt az összehasonlítást
Persze értem, meg nem is vitatkozni szeretnék, meg Capdevila minden csapatban 3as chem de azért vannak lehetőségek. Serie a-ban most jött Spina és Di Lorenzo plusz Theo if is beesett ha esetleg bal lábas lbt szeretne az ember, ligue 1ben ott van ahogy írtad Atal, Hakimi két 87es lapja pont a közép vonalon van 300-400 között, bal oldalt pedig egy egészen jó Ismaily, plusz Mendes akit Molnargabo is dicsér, plusz szerintem ki is fognak esni. La ligában itt ez a Miranda, rb-nek meg most jött egy Molina, bár szerintem ő nem fog fejlődni. Bundes ligával meg a Premmel egyáltalán nem vagyok képben, egyik sem volt mostanában a csapatomban. -
marcess
senior tag
válasz Gabeszfoci89 #7126 üzenetére
11-6, 3at pedig leadtam. Ja szerencsém volt, wl 3 pack mind walkout volt, az if pack 88-87-86, volt még kettő kisebb packom is, abban is mindben volt 1-1 wo.
-
marcess
senior tag
válasz raven84 #7449 üzenetére
Nem tudom mit vártok ettől az Mbappe sbctől. A 92es azért van még mindenkinek, mert millióan raktak el packot totyra és tele volt mindenki fodderrel. Ez az sbc lesz 3-3,5 millió azt azért 1 hónap alatt nehéz megcsinálni egy átlag feletti játékosnak is. Bár ez csak az én véleményem.
-
marcess
senior tag
Én mostanság bekapcsolva hagyom, de vasárnap délután tolom a wlt, addigra már biztosan lecsalták magukat .
Más: én Cruyff helyett lehet inkább Rivaldot rakom ki, 5 wf nekem a cselezés nem kell, és inkább kell brazil link, plusz ilyen jó Rivaldo ki tudja mikor lesz legközelebb.
-
marcess
senior tag
Na, a tegnapi alig lesz meg a 11 win margójára, nem is lett meg, igaz sietnem kellett, talán 1-2 rq menthető lett volna de tényleg 2,5 órám volt letolni a 20 meccset. 11. winert olyan gusztustalan módon nyomta az ellenfelet, mintha nem lenne holnap
félidőben 3-2re vezetett 0,3 xg-vel, itt volt az a pont, ahol abban a pillanatban léptem is ki a faszomba, ez nem kell nekem.3 lövés 3 gól de ebből 2x szerintem csak fake shotot baszta el.
Nem ér ez ennyit...[ Szerkesztve ]
-
marcess
senior tag
válasz Nandinagy #8023 üzenetére
Nálatok felmaxolja a chemistryt a játék? Ebben a fifaban még nem toltam max chemistry módot, de eddig keresésnél már maxosra mutatta a csapat chemet, de nekem marad a a 11 amennyinek alapból lennie kellene.
Ide wc Garrincha jött, kár, hogy Jairzinho megvan és természetesen mind2 csak rm-rw
[ Szerkesztve ]
-
marcess
senior tag
Tegnap írtam, hogy Garrincha jött, de megvan Jairzinho. Az az igazság, hogy ez a Garrincha nekem jobban fekszik, sokkal gyorsabban jön fel a támadással, Jairzinho h/h nekem sosem jött át, túl sokszor kellett visszafogni a kontrákat, mert nem ért fel időben. Igazából csak fizikalitást veszítettem, de cserébe godmode dribblinget meg jobb workratet kaptam.
-
marcess
senior tag
válasz WhiteAngel89 #8108 üzenetére
Én is szívesen elfogadnám, azért is drága még, mert csak tegnap este 7től van bent. Ha elfogadható ára lesz, lehet, hogy jön majd hozzám is fejlődős Barella helyére. Ez amúgy szerintem pont a jobbik változata 5wf.
Habár most futottam bele egy leakbe elvileg ez jön majd este 7kor.
Olasz liga miatt ő nekem jobban linkelne.[ Szerkesztve ]
-
marcess
senior tag
válasz Kristof_94 #8168 üzenetére
Én meg 5 85-ös játékost nyitottam a napi 85-ből, a 12.sbc-ért járóban meg volt egy 87-es meg egy 86-os, na meg ugye három 85-ös. A sima 85x2 jól adta viszont abban 87-86 rating volt.
Hahaha...
Én vagyok az egyetlen akinek se egy Yeray se egy Onana se egy Lafont nem jött ennyi fodder packból?[ Szerkesztve ]
-
marcess
senior tag
Heti panaszkodós: first owner 7/7 győzelem, titán kupa 10/10, 11 win a wlben, wl objective behúzva. Ez vagy 20 85+, 20 84+.
Ebből képes volt jönni 1 89es lap 2 88 a többi mind kisebb rating. Annyi duplám volt, hogy jött Capita meg kiraktam az icon packot amiből Gerrard jött, jól képen köpve, hogy a héten nyitható a jobb verzió.
Promo lapot nem láttam, valaki majd mesélje el milyen is az
Amúgy a 97es Ronca sokkal jobb mint bármelyik verziója, mintha vékonyabb lenne, és a h/m workrate csodákat tesz vele.[ Szerkesztve ]
-
marcess
senior tag
válasz bodnar123 #8465 üzenetére
5, ha minden jól megy akkor 2 hét múlva a 7. nincs stressz, már a nem nyitáson kívül, a 8 win 1 óra hossza alatt megvan, plusz ugye a kupák is könnyen megvannak. Elég volt 2 season a küzdelemből, nem szép de ez van.
Mondjuk szerencsém is volt, 5 brutál jó 86-87es játékosom felelt meg a követelményeknek. Mellé még mentek a toty Mbappe, 97 R9, titán Zidane, fantasy Ginola.[ Szerkesztve ]
-
marcess
senior tag
Délig karbantartás van, majd ne lepődjön meg senki.
-
marcess
senior tag
válasz Kristof_94 #8692 üzenetére
Ha jól olvastam 9 winert marad a coin 50k 100k és 1/5 nagy ligas pick. 11 winert coin 50k 125k és 2x1/3 szintén garantált nagy ligas pick. 14 winert jár vegyes 3 dbos tots pack, 16 winert pedig garantált 3 nagy ligas tots pack.
-
marcess
senior tag
válasz Kristof_94 #8980 üzenetére
Laporte narancs lapja még november december környékén fix kezdő volt nagyon sokáig, ő ha normális áron lesz biztos jön úgyis van fodder bőségesen.
-
marcess
senior tag
3 packbol ide 2 Trippier egy Kane meg egy Zincsi. ( pl prime 85x5 85x10) nem panaszkodom, a két angol jön kezdőbe, az ukrán szerintem megy majd sbc-be, főleg amiatt amit Nándi mondott, ettől neki van jobb lapja, 4/5 5/4
-
marcess
senior tag
Srácok, nekem talán a legnagyobb változást hozta a mostani wl plusz a packok a csapatba.
Amivel elértem a 11 Wint
A mostani csapat.
Nyitottam vagy 10 pl totsot sajnos abból több Zinchenko, Trippier, Ramsdale volt. Ha nem jön a héten egy Saka vagy Martinelli, akkor jönni fog Gucci, és kész is leszek a csapattal. -
marcess
senior tag
Jujj efl packbol az 500ks brazil st jött, nem tudom mi kerül benne ennyibe, de szerintem kipróbálom Chonggal aztán meglátjuk milyen.
-
marcess
senior tag
Ide a 81x11ből jött Guimares és egy Saka, tudtam, hogy várni kell maxi kirakásával, mert így nincs is rá szükségem. Ide jön majd Laporte, mert Diasnak nem tudok linket adni másképpen, Salibat váltja majd, de nem rakom bele, hátha nem válik be a spanyol. 84x25öt most még nem tudom kívenni, majd egy másik totsra jó lesz.
[ Szerkesztve ]
-
marcess
senior tag
válasz Kristof_94 #9493 üzenetére
A kupa még vagy 30 napig ott van, szóval mindig ugyanaz lesz, 1 liga max 2 loan.
Érdekes, hogy nektek tetszik ez a Doekhi, nekem inkább fantasy Upa tetszik jobban mellette, de mindkettő jóval gyengébb mint a fő csapatom Dias, Laporte, Saliba lapjaik.
[ Szerkesztve ]
-
marcess
senior tag
válasz Sandros112 #10167 üzenetére
Nekem 12-13 lenne a max ha tolnám végig, de velem ugyanez volt. 5-1 volt aztán 6 olyan meccs, ahol közöm nem volt hozzá. Én ezt elfogadom, sőt ezen jobban túl is teszem magam mintha a gép veret meg, simán kilépek és kész. Utolsó kettő meccs kellett a 11hez, ami végül még is lett egy Todibo-Clauss-Samba, és egy Todibo-Clauss- Samba pickekhez packokban semmi, így nekem ennyi volt a ligue 1 persze a cupot letolom meg a garantáltat megcsinalom. Ha esik valami psg-s akkor kiveszem Kimpembet, ha nem akkor nem változtatok.
-
marcess
senior tag
Itt is én vagyok a hülye, harmadik napja rakom ki a 75x11-et, plusz ugye egyet adott a daily, a 83x3-at is kiraktam kétszer, három darab 83-as játékosért. Mennyi az esélye annak, hogy ebből a 6 packbol egy tots, egy szardarab semmi Andre vagy Todibo se essen? Holnap is ki fogom tenni ezeket de ez már tényleg röhej. Garantált Cabella
[ Szerkesztve ]
-
marcess
senior tag
Srácok! Ki az akinek az 5x75x11 plusz a 3x83x3 sem adott egyetlen egy tots ligue 1 játékost sem? Kb 300k mínuszban hagyom itt a tots ligue 1-t. Ezzel játszunk azt értitek!!!??? Ezzel játszunk....
-
marcess
senior tag
válasz Kristof_94 #10393 üzenetére
Én is csináltam 5 picket, abból 2 Cabella, persze 1 volt a klubban is, úgyhogy nekem is jöhet valami sbc estére
Új hozzászólás Aktív témák
- Magisk
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest