Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kacsa7

    őstag

    válasz LedyGyuszi #6132 üzenetére

    Nekem pont WL-ben jó. A DIV meccseim nagy része fos, de a WL rohadt gyors. Persze van amikor nagy a távolság és van késés, de fényévekkel játszhatóbb mint a DIV.

    Más:
    2006 óta fifázok komolyabban online, de ennyire ötlettelennek még sosem éreztem a játékot. Egyszerűen úgy van megírva, hogy a gyengébb képességű játékosok is örömüket leljék benne. Játszhatsz akármilyen jól , ha jön a világtalan ellenfeled egy zsoldos hadsereggel, semmi dolga megint, csak futni. Sebességből és állóképességből legyen a meccs végéig. Semmi más nem használható normális szinten csak a pressing, mert különben megesznek vacsorára. Ráadásul elég neki 30-on belülről ráfingani a labdát egy jól meghúzott erővel és gól. Mivel a meccsek legnagyobb része egy óriási ping-pong parti, még levédekezni is nehéz, mert visszapattan hozzá, találomra ráveri és gól. Az erős játékosokat úgy túlhúzták, ha a védő 60at fut, de van egy 85 feletti strength, akkor kb. minden megoldható vele. Gyakorlatilag a normális passzolgatós támadásépítés nem működik, csak ha rohansz a vakvilágba.
    Az külön hab a tortán, hogy 1 hónapja sincs megjelenve a játék, de már egy DIV5-ben 10-ből 8 meccsen 6-700.000 coint érő csapattal jön mindenki. Mellé 10ből 8 embernek van egy 86-os fáradhatatlan, világból kifutó, bárhonnan akár ollózva is gólt lövő Lucas. Van olyan, aki 6 ikonnal jött ellenem. Komolyan, nem lehet másképp érvényesülni, csak ha veszel 100.000 fifa pontot és nyitsz 1 rakás pakkot v. draftolsz belőle?

    Sok nyugtató kell idén, az biztos :DDD

Új hozzászólás Aktív témák