- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Plazma TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Apple asztali gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fujifilm X
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
-
PROHARDVER!
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rypejakten
addikt
válasz Azog the Orc #5178 üzenetére
Kalou, Kalou!
-
Rypejakten
addikt
válasz Citroware #5199 üzenetére
koncepcióként jól hangzik leírva, de nehéz ezt jól megvalósítani. a csapat jó (Florenzi helyett Lichsteinert használnám) de ha a wingbackeket nem állítod be jól (always overlap, conservative interceptions, etc.) akkor az lesz, hogy a támadásokhoz nem fognak felérni, ha mégis, akkor kizárják őket a játékból (túl mélyen/szélen lesznek) és akkor maradsz egy hihetetlen vékony középső résszel (2 CM, 1 CAM, 2 ST) ahol ha nem tikitakázod ki a helyzetet magadnak, nem tudsz a védelem mögé kerülni.
ha meg túlságosan kinyílik a csapat, a 3 középhátvéd marad csak hátul védekezni, akiket nagyon egyszerű kijátszani (főleg, ha egy 4-3-3-as csapat jön ellenfélként).túl sokat nem segítettem, a legegyszerűbb, ha teszteled olcsó játékosokkal. Tevez biztos jó lesz, Dybala helyett Maxi Morález-t, Pereyra helyett Biglia-t, a többiek helyett meg olcsó alternatívákat próbálj ki (Miranda-Rüdiger, Bonucci-Rugani, Alex Sandro-De Sciglio).
ha ráéreztél, és megy velük, úgy érzed, megtaláltad a tökéletes egyensúlyt, nyered a meccseket, akkor ruházz be fokozatosan az erősebb játékosokra.
Hp Canon: ez nem így megy. nem ül az EA-nél egy kis asztalnál egy csávó, aki belenyúl a meccsekbe, hanem scriptelve van a játék. de a laggokért/disconnectekért nem ez felelős.
[ Szerkesztve ]
-
Rypejakten
addikt
válasz Citroware #5206 üzenetére
szerintem ez nem úgy fog működni, ahogy gondolod.. de próbálj rá, az a legtisztább.
ja, és semmit sem számít a 3-5-2 / 4-4-2 szélső középpályásainál a védekezés. stamina kell meg jó workrate-ek, azt helo, úgyis te védekezel velük, nem a gép.
LedyGyuszi: egy Gervinhoval is lehet védekezni...
ez pontosan így van.
[ Szerkesztve ]
-
Rypejakten
addikt
válasz bakroattila #5217 üzenetére
játékkal.
-
Rypejakten
addikt
válasz Azog the Orc #5220 üzenetére
én Firmino-t kihagynám (nem jött be, nem elég agilis), Pato és Jonas csatárba, Teixeira CAM, csak akkor nem lenne meg a chem, csak ha Fernando-t használod CDM-be Matic helyett.
-
Rypejakten
addikt
csináltam egy silver csapatot, erre nem talál ellenfelet a kupában.
#badluckbryan -
Rypejakten
addikt
válasz Rypejakten #5257 üzenetére
edit: online barátságos meccsen találtam. ekkora undormány játékot... úgy tolt, hogy nem hittem a szememnek. 94%-os passzpontosság, 27-ből 18 szerelés jó, minden dribble jó kb, lövések mind beakadnak, a beinduló játékosok mindig jó helyen vannak, kamutizi, kamupiroslap az ellennek, áh, és 2 órával előtte meg a poklok poklát jártam meg, ugyanezzel a játékkal.
ez a rapszodikusság készít néha ki.
-
Rypejakten
addikt
válasz bucketb0b #5311 üzenetére
úgy domináltam a meccseket, ahogy jól esett, mert csomóan idegből baszkodták előre a labdákat, és a védők nekem besegítve ahogy kellett, meg is előzték ezeket a próbálkozásokat. szerintem, egy türelmes játékosnak sokkal jobban kedvezett az a fajta játékmenet.
na, lehullt a lepel, tudom ám, hogy nullpasszos szlalomgépek vagytok. muhaha. -
Rypejakten
addikt
válasz LedyGyuszi #5322 üzenetére
de, ki mondta, hogy nem lehetséges? én csak azt tettem szóvá, hogy az a fajta játékmenet kedvezett azoknak, akik az ellenfél hibáinak kihasználására játszottak.
teljesen logikátlanul kapcsolódik a kommented az enyémhez.
-
Rypejakten
addikt
válasz LedyGyuszi #5334 üzenetére
a droid attól droid, hogy nem fejlődik, ugyanazt az alávaló játékot játssza egész évben, amit játszott tavaly a 15-ben is. akkor bevált, és most jelen pillanatban szintén beválik. patch előtt meg teljesen hatástalan volt.
longshot gólt még talán egyet nem kaptam idén, a beívelt labdákat is levadászom középső védővel/kapussal, de a szélről szlalomozó egyedeket nem túl nagy sikerrel kapom el. a winger általában egy 60 méteres passzt kapott le a szélre, ha nem lett volna patch, azt a labdát a védők lekapcsolták volna. ennyi a sztori.
nem játszhatatlan így, de lényegében csináltak egy újítást, majd kiszedték. így nekem olyan fifa 15 v2 feelingem van. -
Rypejakten
addikt
-
-
Rypejakten
addikt
válasz Rypejakten #5413 üzenetére
update: kuka.
Villa gyenge. Martins és Bradley meglehetősen jó. Giovinco előtt ha nincs terület, elnyomják. Koke CM-ben használhatatlan. Jones elmegy. Moreno gyors, González védekezni földön nem tud, de a levegőben mindenkit megver. Ruiz borzasztó. Iraola teszi a dolgát, átlag alatt. Asenjo egy isten.
nem jön be ez a formáció, visszatérek a 4-2-3-1(2)-höz vagy tesztelem a 4-1-2-1-2-t, kellenek nekem a szélső kp-k.
-
Rypejakten
addikt
válasz Rexcsek #5452 üzenetére
ez milyen hendi rendszer? hmm? Begovic nagyokat véd, a NÍRPÓSZTÓPÍFINIS meg abból áll, hogy izomból belelövi a kapusba középre, ahelyett, hogy laposan begurítaná a sarokba. tud helyzetet kialakítani, a játékosai bemozognak a területbe, és az ellenfele is valami clueless szerencsétlen.
én nem akarlak megbántani, de aki sokáig nézi Ovyt-és Krasi-t, abszolút elfelejt kreatívan játszani, csak rááll az OP robottechnikákra.
-
Rypejakten
addikt
válasz vegitossj7 #5470 üzenetére
+1, most komolyan az a sírás tárgya, hogy a hátrafordulásos passz hogy jön be meg hogy nem? siralmas.
szerk.: rare kártyákat nem nekem találták ki, egyszerűen képtelen vagyok játszani egy full rare csapattal. lehet bennem a hiba, de valahogy a nonrare-ekben sosem csalódok.
olasz csapat, annyira nem gyenge papíron, gyakorlatban meg csak szenvedek velük.
Palacio az oké, hogy nem elég erős lone strikernek, de hogy 5-ből 4 ziccert kapusba lő, az kicsit elkeserítő. Giuseppe Rossi befejezni be tud, de a félidő végén elfárad.
egyedül Hamsik és Marchetti használható az egész csapatból. Rugani, Sturaro jók, a többiek szart sem érnek.
[ Szerkesztve ]
-
Rypejakten
addikt
válasz zsolti72837 #5543 üzenetére
olvasd el a 15-ös topik összefoglalóját, sok felhőt eloszlat.
-
Rypejakten
addikt
válasz zsolti72837 #5566 üzenetére
igen, jó lesz az 54k-nak is, boxon. pc-n meg mégtöbb.
-
Rypejakten
addikt
gratula!
* * *
no, végre rászántam magam, hogy a rendelkezésre álló 75k zsetonból építsek egy erősebb csapatot, mert div4-ben már éreztem, hogy a non-rare kártyák bármennyire a szívemhez nőttek, kevesek. így összehoztam
ezt.feljutottam div3-ba, és óriási a különbség az eddigi divíziókhoz képest. a legtöbben ráugrottak egy-egy OP dologra, vagy futnak egy emberrel össze-vissza, vagy távolról lőnek, ha védekezésről van szó, csúszkálnak, mintha jeges lenne a pálya - de szó mi szó, jól csinálják. három meccs után egyszer győztem és kétszer kaptam ki, egyelőre cél a bennmaradás és a skill-fejlesztés, védekezni és hátrányban játszani nem igazán tudok még mindig.
gyorsértékelés:
Costil hihetetlen reflexekkel bír, Aurier földön és levegőben is egy tank, a Yanga-Marquinhos párossal nem vagyok kibékülve, de nincs nagyon jobb náluk. Kurzawa szintén alulteljesít eddig. Hamouma jól passzol, de beleszürkül sokszor a mezőnybe. Verratti ügyes, de a meccs végére nagyon elfárad. Matuidi nagyon jó, Ntep pedig a legeslegjobb LM (aláhúzva kettővel), akit eddig használtam. támad, védekezik (!), de mindig helyzetbe hozható, és a labdával sem ügyetlen.
Pastore brutális, tapad hozzá a labda, Beauvue pedig a 15-ös Lacazette-hez hasonló, de még fejelni is tud, és nem 56-nak, hanem 75-nek érződik ingame az ereje, ez senkit se riasszon el. viszont, a befejezése ingadozó.nekem ez a felállás jött be a legjobban. a két engine középen védekezik és támad egyszerre, és a csatár mögött visszavont CF tökéletes a kényszerítőkhöz, a védők lekötéséhez, és a távoli lövésekhez is. nem mellesleg, Pastore az egyik kedvenc játékosom IRL. nagyon ajánlom mindenkinek, aki szeret középen, kis passzokkal eljutni a 16-osig, onnan pedig mindig lesz kinek adni, vagy a csatárnak, vagy szélre.
instrukciókat csak a szélsőhátvédekre tettem, hogy maradjanak hátul.stadion: én a Fratton Park-ot használom, nagyon hangulatos, szépen kidolgozott, nincsenek zavaró árnyékok, és viszonylag ritkán esik az eső.
[ Szerkesztve ]
-
Rypejakten
addikt
válasz BlessedElroy #5673 üzenetére
én mint laikus, kérdezem: ekkora dögöket hogy lehet egyáltalán kiemelni? mert gondolom van vagy 60 kiló, aztán ha úgy gondolja, hogy ellenáll, eltudná húzni a csónakot, nem? bocsi, ha hülyeséget kérdezek!
-
Rypejakten
addikt
válasz bucketb0b #5771 üzenetére
Én Reid-et és Wimmer-t használtam sokáig, aztán utóbbit cseréltem Rojo-ra, és teljesen jó párost alkotnak.
Bal oldalon Shaw, jobbon Janmaat (Darmian valami brutál fogalmatlan volt), kapuban meg megéri Begovicra kicsengetni 5k-t, bár előtte Fosterrel sem volt sok gondom.de Gabriel-t még ki szeretném próbálni Mangalával egyetemben, csak dühömben elnyitottam 80k coint, senki nem jött (egy Hunter kártya volt a legértékesebb a maga 4k-jával, amúgy meg José Fonte), úgyhogy most kezdhetem elölről a legózást.
-
Rypejakten
addikt
válasz bucketb0b #5775 üzenetére
hiába van 5 hátul, nem tűnik úgy a srác, aki nagyon mutatna hajlandóságot arra, hogy egyáltalán védekezzen.
Shaq, Wijnaldum CM-ként, érted mire gondolok.mindenkinek más válik be. én például szarabb kapust az előbb szpal kolléga által linkelt Carrasso-nál még egy fifában sem használtam, tragédia, és pl. Roberto Firmino-t sem vagyok képes játékra bírni, egyszerűen képtelenség megtalálni a pályán, legyen CAM, CM vagy CF.
Danny Ings meg világklasszis befejező, a maga 74 shootingjával. varietas delectat.[ Szerkesztve ]
-
-
Rypejakten
addikt
válasz szpal17 #5874 üzenetére
így van, és tudod a korlátaid, tudod, mit vársz tőlük, és hogyan fognak viselkedni. pl. nem kezdek el átkígyózni 3 emberen, még csak próbából sem, mert tudom, hogy nem fog menni.
én újrakezdtem div10-ből, BPL nonrare-ekkel, de Heung-Min Sonnál nincs jobb balszélső a ligában. nagggyon jó.
-
Rypejakten
addikt
válasz LedyGyuszi #5895 üzenetére
Javi Varas, Baumann talán.. bár én Rob Elliot-nak adnék egyet, bár ő csak silver, a cserepadon lesz max.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Formula-1
- Battlefield 2042
- Hálózatokról alaposan
- LEGO klub
- Projektor topic
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Bestbuy játékok
- Plazma TV topic
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest