Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bandiras2

    senior tag

    Miért is van szükséged nagyteljesítményű fegyverekre:

    Pisztoly azért kell, hogy ha esetleg körbeállnak a /censored/, akkor előveszed, és ha BÁRMELYIK rádmozdul, kitolod a tárat rájuk. Lehet hogy te is ottmaradsz, de minimum 4-5 bűnöző veled döglik. Puszta matematika. Amennyiben MINDEN polgárnak van fegyvere, onnantól kezdve, ahol lövés dördül, oda odagyűlik a környék összes minden lében kanál kalandora, és rövid úton elkezdenek kipusztulni a bűnöző életmódot folytató állampolgárok. Ha maximum 50% a siker és túlélés esélye egy támadásnál, rá fog kényszerülni a tisztességes életre. vagy meghal. Pont. Puskára otthonvédelmi szempontból van szükség. A támadó mindig előnyből indul, kell oda a hattyúsörét és a slug hogy elrettentse a betörőket. 2-300, vagy 6-8000 döglött bűnöző? a jelenlegi magyarországi bűnözési statisztikákat elnézve nem számít hány rablógyilkos bűnöző döglik meg.
    Géppisztolyra is szükséged van. Miért? azok ellen, akik el akarják venni tőled a biztonságodat jelentő fegyvereidet. Az állam ellen. Áttekintve Magyarország elmúlt 100 évét, maximálisan indokolt lenne a lakosság felfegyverzése a legkomolyabb tűzerővel. Miután Lenin és díszes kompániája hatalomra jutott, első dolguk volt "KÖZBIZTONSÁGI" szempontok alapján begyűjteni a lakosság fegyvereit. A sok hülye mind leadta a pisztolyokat, puskákat. Utána pedig jött a csengőfrász és az éjszaka eltűnt állampolgárok korszaka. Mert a népnek nem volt mivel megvédenie magát a TÖRVÉNYES HATALOMTÓL!!!
    Svájcban kötelező katonaság után a paraszt hazaviszi a gépkarabélyt, egy láda lőszerrel, meg mindennel ami kell. Nézd meg Svájcot! Szerinted mikor merészelne a kúrmány a tüntetők közé lőni? A kormány kényszerítve van arra, hogy jó munkát végezzen, mert egy kiterjedt kormányellenes lázadást képtelen lenne megfékezni bármilyen karhatalmi erőkkel.

    A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Freedmann

Új hozzászólás Aktív témák