Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bandiras2

    senior tag

    válasz fattyu #1875 üzenetére

    Az se elég hátszél ha politikus vagy, és az sem elég indok hogy a maffia lő rád. A kúrmány retteg hogy a már lassan polgárháborúhoz közelítő eszkimó-magyar együttélési problémák felrobbannak, és esetleg az eszkimók húznák a rövidebbet, márpedig az eszkimókra szükség van egyrészt szavazógépként, másrészt a kárpátmedence lakosságeloszlásának tervezett megváltoztatására. A szaporodó eszkimók kiszorítják az eszkimókat, és ha a polgárháború(idő kérdése. vitatni lehet, de a tények makacs dolgok) után (CNN szélesvásznú tudósítás) után kitelepítik őket az EU ból(Mindenhol rühellik őket, jogvédők lehet fanyalogni, de tény) akkor jöhetnek majd az új telepesek a frissen felszabadult lebensraum-ba, egy békés, termékeny területre, a sivatagi háború helyett.

    lényeg a lényeg, számszeríjhoz nem kell engedély, mint ahogyan ostromgéphez sem. Eg megfelelően bivaly számszeríjat csak az amcsi szilikonkerámia betétes lövedékálló mellény állít meg. Hátránya a lassú újratöltés, és követeli a hozzáértést.
    Mégegy DIY fegyver zombi apokalipszis esetére:[link]
    [muiníció]

    A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Freedmann

Új hozzászólás Aktív témák