Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Crus

    őstag

    válasz i2k #142272 üzenetére

    Nekem sosem volt fontos, hogy kinek van igaza. Ez nem verseny. Nem 1x ismertem be magam is, hogy tévedtem. Az viszont mindig irritált, amikor alapvető tényeket maszatolnak el.

    Egyébként az, hogy nem volt neve a doomguynak, az semmit nem jelentett. Mindenki tudta, hogy egy badass szoldzsa, hiszen volt rá kismillió tény, hogy ki is ő. Carmackéknak nem volt fontos, hogy háttértörténetet adjanak neki és ezzel nincs is semmi baj, de azt NAGYON is kihangsúlyozta, hogy kivel is van dolgunk. Még rendes, öblös, mély férfias hangot is kapott amikor sérült, vagy meghalt!

    Ha totálisan mindegy volt, hogy ki van az álarc mögött, akkor talán nem rajzoltak volna neki ennyire részletes pofázmányt oda középre, egy rakás fázissal.

    Emlékszem, hogy a játék megjelenésével mennyi merchandise termék is napvilágot látott, nyilván doomguy témában is. Többféle Doom könyv is elkészült term. központba állítva doomguyt. Idehaza Damien Forrestal (Gáspár András) is kanyarított neki egy sztorit a saját stílusában. (Azt most hagyjuk, hogy mennyire volt ez jó.)

    James Bondból is volt már egy rakás arc aki eljátszotta, ettől még ikonikus figura, de ha megkérdezed egy JB rajongótól, hogy akkor meséljen JB gyerekkoráról, vagy szüleiről, elég komolyan meg lesz lőve... ugyanis az a lényeg, hogy mit képvisel!

    Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other.

Új hozzászólás Aktív témák