Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Crus

    őstag

    válasz FunPro #141918 üzenetére

    TWD series: Jönnek a zombik, a random összeverődött emberek pedig jól megküzdenek a túlélésért egymással és a zombikkal is, közben moralizálnak is néha.

    Keresztapa trilógia: A 20. század közepére helyezett Corleone család bűnözői világában, nagy szerepet kapnak a hatalmi harcok, erős családi kötelékek és a maffiavilág sötét és komplex oldala.

    Háború és Béke: A Napóleoni háborúk idején az orosz társadalom életét követi, külön fókuszálva a Bolkonszkij és Rostov családra, miközben bemutatja a történelmi események hatását az egyéni sorsokra, lamentálva az erkölcsön és az élet értelmén. Mindezt cirka ~1200 oldal terjedelemben.

    Pedro Pascal azért játssza el Joel karakterét, mert egyrészt hasonlít rá, másrészt mert jó színész, harmadrészt mert egy TLOU kaliberű franchise-hoz nem akartak egy noname senkit betenni... pedig a nembináris péklapát helyett jobb lett volna.

    Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.

Új hozzászólás Aktív témák