Új hozzászólás Aktív témák
-
Semplar
őstag
Kalapemelgetésről ez ugrik be.
Update = Replace old bugs with new ones.
-
szivacs30
csendes tag
Kedvencem a teljesen lecsupaszított verzió. 40 plusz ezrekért ma már ez jár.
-
1989rigo
tag
Jesszus én már el is felejtettem hogy ez a gyártó még létezik. De rég láttam tőlük alaplapot.
Árban nem lesznek annyira rosszak.De nehéz versenyezni a nagy gyártók hasonló deszkáival és árban is.Üdv Szabolcs
-
-Skylake-
addikt
1 x DisplayPort
1 x HDMI
1 x DVI-D
1 x D-Subez 2 video kimenet. meg 2 olyan csatlakozo, aminek az egyetlen funkcioja , hogy noveli a gyartasi koltseget. akinek D-sub kell a lapra annak nem uj alaplap hanem uj monitor kell.
Skylake
-
-
Chp
őstag
Nálam 2017 óta teljesít kitűnő, stabil szolgálatot egy X370GTN, s bár nálunk sok típus nem szerezhető be, mindenképp meg fogom oldani, hogy az utód is Biostar legyen.
Válasz akart lenni erre a hozzászólásra, csak még korán van.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ph Két DDR4-es, illetve két DDR5-ös típusról beszélünk, és a legkomolyabbik hátlapján négy videokimenet található.
- ROG STRIX B450-F GAMING II
- Beszámítás! MSI MEG X570 Unify X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! GIGABYTE B550M AORUS ELITE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! ASUS TUF GAMING B660M-PLUS D4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! ASUS TUF GAMING B560M-PLUS alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest