- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterszky
őstag
Algo, Progtech zh megvolt.
Algo egész jó lett 5 feladatból 4-et megcsináltam, szerintem jó is lett mind.
Progtech lesz egy 2-es Ilyen feladatokat honnan a francból vesznek? Kb. fél óra értelmezni őket, egy A4-es lapot betölt egy feladat. Broáf. Mindegy, a 3-as gyakjegy így is meglesz, remélem.What else you gonna do on a Saturday?
-
peterszky
őstag
4-es lett a ProgTech zh Ezt hogy csináltam, nem is tudom. Így gyakjegy is 4-es.
What else you gonna do on a Saturday?
-
peterszky
őstag
Az se rossz. Algo második zh 4-es, gyakjegy 3-as. Javítani nincsen kedvem, inkább a FoNy zh-ra készülök.
A TO sikeresen felcseszte az agyamat ma. Tegnap voltunk, hogy index van-e már? A hölgy mondta, hogy majd pénteken. Csak azt felejtette el közölni, hogy felsőbb évfolyamokat NEM FOG KISZOLGÁLNI Persze az elsősöknek szorta az indexeket, mint a cukrot
Sikeresen elcseszte a mai délelőttömet. Köszönöm szépen.What else you gonna do on a Saturday?
-
peterszky
őstag
Kérlek szépen, ezt úgy hívják, hogy tudás
(persze ez csak poén)
A gyakorlati jegyek megszerzésével nem szokott problémám lenni, a vizsgák húzósak inkább (sajnos néha szó szerint kell érteni ).
Amúgy ebben a félévben azt vettem észre, hogy minél kevesebbet készülök egy zh-ra, az annál jobban sikerül. Vizsgákra azért ezt nem merném bevállalniWhat else you gonna do on a Saturday?
-
Mawyx
őstag
válasz peterszky #715 üzenetére
Nekem ez a félévem elég szerencsétlen. Az előző szuper volt, de most semmi se akar összejönni, az ég is rámszakad lassan
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
nekem mar csak nagyprogi diplomamunka meg allamvizsga ^^.
nagyprogi itt az onkentes teszteloknek: [link]szerk: akik butan neznek, javaslom a sugo/video-t
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
-
-
-
Mawyx
őstag
Indexeket mikor lehet felvenni? TO oldalán nincs kint Ez lesz az utolsó hét, gondolom a héten indul a felvétel, nem?
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Mawyx
őstag
-
-
Mawyx
őstag
válasz peterszky #732 üzenetére
Hát én se fejezem be 5 év alatt, de nagyon nem is akarom. Mi lesz utána? A való élet elég sanyarú Akkor majd albi+kaja egy vagyon lesz, nuku szabadidő stb. Még nem vagyok kész erre
mod: csak ki ne vágják vmi miatt az embert, akkor nem lesz baj![ Szerkesztve ]
-
Mawyx
őstag
Erről mindig eszembe jut, hogy ne felejtsek el begurulni A drága barátok ilyenkor mindig elfeledkeznek az emberről és lehet duplán sorbaállni.
-
-
Mawyx
őstag
válasz peterszky #740 üzenetére
Soha az életben nem kértek tőlem meghatalmazást
Gyorsan haladt a sor, volt segítője, pár perc alatt meglettEgy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
bbazsy
őstag
algara elmentem 0 tnaulással, sima 4-5.
analra tanultam sokat, örülök egy 3asnak..kedves deriválásokat kaptunk fgv vizsgálatnál, ÖRÜLTÜNK.
..
-
Mawyx
őstag
válasz peterszky #743 üzenetére
Végül nem vittem csokit. Elvileg nem értem volna rá, csak ellógtunk egy órát és minden szembejövő kezében indexet láttam, aztán hirtelen ötlet volt.
A jegyhez grat
-
Mawyx
őstag
Integrálás jobb lett volna?
Nem fogadták el egyik beadandómat , pedig én beájultam magamtól De egy igazi bunkó a tanár, nem értem mit keres ilyen emberek között
-
bbazsy
őstag
4est írtam numanalból, összevissza pisilem magam ebből a szarból, amiből 2es jó lett vna
1 pont kéne 1. zhhoz, akkor az 5 lenne, meg 5ös gyakjegy..
..
-
peterszky
őstag
Tök jó, nyelvi laborban is lesz egy eaf2 zh, gyorsan át is jelentkeztem oda, kicsit jobbak a billentyűzetek
What else you gonna do on a Saturday?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App