-
PROHARDVER!
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
Sziasztok!
Egy kicsit OFF lesz a kérdésem, de igazából nem találtam egyértelmű választ itt a topicban.
AAA, AA Ni-MH és 18650 Li-ion akkuk töltésére keresnék valamilyen jobb fajta töltőt, ami tud esetleg tesztelést is. Eddig egy AccuPower IQ128-am volt, de most kezdi azt csinélni, hogy nem reagál a gombokra. Nem tudom állítani a töltő és merítő áramot sem néha.Ez helyett gondoltam egy újat beszerezni, úgy hogy van már egy Litokala Lii-500-am, de az nem tudom, hogy Ni-MH-re mennyire ajánlott (illetve tud-e teszt és lemerítés-feltöltés funkciót)?
Amit néztem:
AccuPower IQ328+
AccuPower IQ338XL (de ez talán fölösleges lenne a 9V-os akkuk miatt is)
Xtar VC4s.
Melyik lehetne jó szerintetek?
Köszönöm!„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz HollyBoni #69934 üzenetére
Köszi!
De ez tud meríteni is Ni-MH akkukat és utána tölteni (Discharge funkció)?„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz HollyBoni #69936 üzenetére
Köszönöm!„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest